Ianis Hagi, în atenția unui alt club important din Europa! Concurență puternică pentru Lazio Roma și Sevilla

Gabriel Peneș / 15.05.2021, 23:02
Ianis Hagi, în atenția unui alt club important din Europa! Concurență puternică pentru Lazio Roma și Sevilla

Ianis Hagi, în atenția unui alt club important din Europa! Concurență puternică pentru Lazio Roma și Sevilla în privința achiziționării internaționalului român. Jucătorul de 22 de ani a fost o piesă importantă, în acest sezon, în angrenajul lui Rangers. Trupa lui Steven Gerrard a reușit câștigarea titlului în Scoția, după o pauză de un deceniu.

Ianis Hagi, în atenția unui alt club important din Europa!

În mod clar, e anul fiului „Regelui”. Ianis Hagi, în atenția unui alt club important din Europa! Internaționalul român a reușit cel mai bun sezon, devenind campion în Scoția cu Rangers. Deși nu a jucat mereu titular, Ianis a impresionat prin maturitatea jocului său. În plus, el a devenit cel mai bun pasator decisiv din campionatul scoțian. Recent, el a apărut pe pagina clubului ca primă nominalizare la titlul de cel mai bun tânăr jucător al echipei.

În aceste condiții, nu e de mirare interesul pe care tot mai multe cluburi puternice îl arată pentru cumpărarea lui Ianis. De altfel, aproape nu e zi în care Hagi jr.să nu fie deja „transferat” la o echipă sau alta. S-a vorbit despre suma de 13 milioane de euro, bani pe care Sevilla ar fi dispusă să-i ofere. S-a scris despre un interes la fel de mare al celor de la Lazio Roma, apoi de Bochum, proaspăt promovată în Bundesliga. Mai mult, chiar de priviri galeșe din partea unor granzi ca Tottenham sau Manchester City.

Concurență puternică pentru Lazio Roma și Sevilla

Ce se va alege din toate aceste oferte, discuții și zvonuri, rămâne de văzut. Dar, conform sport.ro, ultimul club de pe lista „doritorilor de Ianis” ar fi PSV Eindhoven. Echipa de pe Philips Stadion va termina acest sezon pe locul 2, după rivala Ajax. Dar echipa din Eindhoven are în palmares 24 de titluri de campioană a Olandei, dar și o Cupă a Campionilor câștigată în 1988. De-a lungul timpului a fost una din pepinierele de mari jucători. Ruud Gullit, Ronald Koeman, Romário, Ronaldo, Phillip Cocu, Jaap Stam, Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben sunt cele mai reprezentative exemple.

Ianis Hagi, în atenția unui alt club important din Europa! Concurență puternică pentru Lazio Roma și Sevilla
Ianis Hagi, în atenția unui alt club important din Europa! Dar antrenorul Steven Gerrard s-ar putea să aibe alte planuri cu internaționalul român

Cu toate acestea, e foarte posibil ca Ianis Hagi să nu părăsească Rangers. Faptul că gruparea scoțiană a refuzat participarea jucătorului la Olimpiadă indică o altă viziune asupra viitorului românului. Chiar dacă anumite gesturi sau recente transferuri ar spune contrariul. dar Steven Gerrard pregătește echipa pentru partidele din preliminariile Champions League. O competiție la care visează mulți jucători, inclusiv Ianis Hagi. Iar dorința de a-l avea în lot, în loc să-l lase la națională pentru Jocurile Olimpice, poate fi un semn pentru planurile reale ale clubului în privința internaționalului român.