Ianis Hagi, interviu emoționant oferit spaniolilor înaintea meciului cu Real Madrid. „Sunt ceea ce sunt datorită părinților! Sunt mândru de ei”

Sorin Chiriac / 25.07.2021, 11:12
Ianis Hagi, interviu emoționant oferit spaniolilor înaintea meciului cu Real Madrid. „Sunt ceea ce sunt datorită părinților! Sunt mândru de ei”

Ianis Hagi, interviu emoționant oferit presei din Spania, înaintea meciului cu Real Madrid! Fotbalistul român s-a destăinuit jurnaliștilor iberici de la AS, oferind o altă perspectivă a sa. Una plină de înțelepciune și compasiune, pe care nu o observi în arsenalul multor fotbaliști de vârsta sa.

Ianis Hagi, interviu emoționant oferit spaniolilor înaintea meciului cu Real Madrid. „Sunt ceea ce sunt datorită părinților! Sunt mândru de ei”

Duminică seară, de la ora 20, Rangers înfruntă pe Real Madrid, chiar pe Ibrox Stadium, într-o partidă de verificare. Va fi o confruntare interesantă, care va arăta formației lui Steven Gerrard nivelul actual de joc, mai ales înaintea primelor partide oficiale ale noului sezon.

Până în acest moment al pregătirilor, Rangers a învins pe Patrick Thistle cu 1-0, a pierdut cu Tranmere 0-1, și a remizat cu Arsenal și Brighton, scor 2-2, respectiv 0-0. Pentru Real Madrid va fi prima partidă din acest sezon.

Fotbalistul român al celor de la Rangers, Ianis Hagi, a oferit un interviu amplu pentru publicația AS, în care răspuns curiozităților jurnaliștilor.

Va fi un joc grozav și o provocare. Ideea este să menținem nivelul în campionat și în confruntările din Liga Campionilor, iar adversarii precum Real Madrid sunt perfecți pentru a vedea nivelul la care se află echipa, a declarat Ianis Hagi.

De asemenea, Ianis a vorbit și despre relația cu Steven Gerrard, considerat unul dintre cei mai buni jucători englezi din istorie. Chiar dacă Gerrard nu fost întotdeauna mulțumit de evoluțiile jucătorului român, acest lucru l-a determinat pe Ianis să se autodepășească.

Este o mare oportunitate pentru mine să fiu antrenat de această legendă. Este un antrenor de top. Învăț zilnic, iar mentalitate pe care el o aduce în vestiar te motivează. Este un câștigător. Întregul staff este atent la cele mai mici detalii, te pregătește să fii cel mai bun pentru fiecare joc. Este o ocazie excelentă pentru jucătorii tineri de a face parte din acest colectiv.

El are acea mentalitate engleză, de a da totul 100%, de la început până la sfârșit, de a fi consecvent. Nu doar la jocuri, ci în fiecare zi. Am crescut sub umbrela sfaturilor tatălui meu și am văzut multe asemănări între mentalitățile pe care le au amândoi. Modul în care gândesc și modul în care abordează acest sport, la antrenamente, la jocuri. Avându-l pe Steven Gerrard antrenor, îți oferă ceva în plus”, a completat Ianis Hagi, pentru as.com.

Ianis Hagi, interviu emoționant oferit spaniolilor înaintea meciului cu Real Madrid.

Ianis Hagi: „Tatăl meu este cea mai critică persoană cu mine”

Ianis Hagi a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl său. „Regele” rămâne cel mai mare critic al fiului său, dar în același timp și cel mai mare susținător, alături de mama fotbalistului.

Tatăl meu este cea mai critică persoană cu mine, dar cred că este un lucru bun. Este modul în care m-a crescut, nu doar ca jucător de fotbal, ci și ca persoană, de când eram mic. Ori de câte ori am greșit cu ceva pe teren sau în afara lui, el a fost prima persoană care mi-a spus și care m-a făcut să înțeleg ce este bine și ce este nu. M-a ajutat foarte mult și, dincolo de asta, vorbind de fotbal, încheie mereu conversațiile într-un mod pozitiv, cu gânduri bune. Eu sunt persoana care sunt datorită lui și a mamei mele, bineînțeles. Sunt foarte mândru de părinții pe care îi am”, a completat Ianis Hagi.