Cu Ianis Hagi titular, Rangers s-a făcut de râs în ultimul amical! Steven Gerrard avertizează: “Cine nu joacă bine, nu primeşte şanse”

Ștefănescu Dragoș / 10.07.2021, 21:01
Cu Ianis Hagi titular, Rangers s-a făcut de râs în ultimul amical! Steven Gerrard avertizează: “Cine nu joacă bine, nu primeşte şanse”

Rangers a avut un parcurs perfect în sezonul trecut. Echipa antrenată de Steven Gerrard a câștigat campionatul din Scoția fără nicio înfrângere. Ianis Hagi a avut evoluții excelente și a contribuit din plin la succesul echipei scoțiene. Pregătirile pentru noul sezon sunt în plină desfășurare iar Rangers are programate mai multe meciuri amicale. Cu Ianis Hagi titular, Rangers s-a făcut de râs în ultimul amical! Steven Gerrard avertizează: “Cine nu joacă bine, nu primeşte şanse”.

Cu Ianis Hagi titular, Rangers s-a făcut de râs în ultimul amical! Steven Gerrard avertizează: “Cine nu joacă bine, nu primeşte şanse”

Rangers a câștigat campionatul din Scoția sezonul trecut într-un stil de mare echipă. Menținând o distanță foarte mare de rivala sa Celtic Glasgow până la final, Rangers a defilat pe tot parcursul sezonului trecut din Scottish Premiership. Ianis Hagi a evoluat excelent pentru campioana Scoției reușind să contribuie la succesele echipei sale. Evoluțiile bune l-au adus pe jucătorul român în poziția unuia dintre jucătorii preferați ai fanilor dar și ai conducerii clubului.

Rangers suferă o înfrângere rușinoasă

Rangers are programată în această perioadă o serie de meciuri de pregătire. Al doilea meci amical al verii a fost cel disputat împotriva echipei de Liga a 4-a din Anglia Tranmere Rovers. Echipa lui Ianis Hagi a pierdut surprinzător meciul cu scorul de 0-1. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 34 de jucătorul lui Tranmere, Kieron Morris. Având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe, presa engleză a adus numeroase critici evoluției lui Rangers dar și a lui Ianis Hagi. Jurnaliștii englezi au considerat că jucătorul român nu a fost suficient de atent pe parcursul meciului dar și că a irosit numeroase ocazii de a înscrie.

Hagi a fost unul dintre cei care ar fi trebuit să se descurce mai bine decât să șuteze peste poartă în minutul 18. Românul și-a bătut joc de o altă ocazie când, după ce a primit o pasă perfectă, nu a fost atent și a trimis o pasă neglijentă înapoi, în loc să șuteze”, au scris cei de la Daily Record.

Steven Gerrard nervos după înfrângere

Înfrângerea cu Tranmere Rovers l-a supărat foarte tare pe antrenorul lui Rangers Steven Gerrard. Tehnicianul s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluția jucătorilor săi cărora le-a transmis după meci un mesaj de avertisment.

Trebuie să luăm în considerare că a fost al doilea nostru meci și am venit obosiți, dar mă așteptăm să avem mai multe ocazii și să marcăm goluri în ambele reprize. Centrările din flancuri nu au fost suficient de bune, am avut doar una sau două decente.

Am avut momente de doi contra unu bune, când puteam face mai mult, iar golul încasat este rușinos, având în vedere nivelul arătat de noi în sezonul trecut. Nu pot să tolerez jucătorii care se feresc de deposedări și sunt moi.

De luni, vom analiza acest meci și voi alege echipa pentru 60 de minute. Dacă nu joci bine, nu putem duce pe nimeni în spate. Sezonul acesta este foarte important. Jucătorii trebuie să impresioneze și să joace bine, altfel nu vor mai primi multe minute”, a spus Gerrard, conform celor de la Glasgow Live.