ULTIMĂ ORĂ | Ianis Hagi nu pleacă de la Rangers! Fotbalistul român vrea să evolueze în grupele Ligii Campionilor alături de scoțieni

Giosanu Catinca / 16.05.2021, 12:45
ULTIMĂ ORĂ | Ianis Hagi nu pleacă de la Rangers! Fotbalistul român vrea să evolueze în grupele Ligii Campionilor alături de scoțieni

Ianis Hagi, fiul ”regelui” fotbalului românesc își poate lua „la revedere” de la Steven Gerrard și Rangers! Ce s-a întâmplat cu ”prințul”? Dezvăluiri de ultimă oră din Scoția.

Ianis Hagi nu pleacă de la Rangers! Fotbalistul român vrea să evolueze în grupele Ligii Campionilor alături de scoțieni


UPDATE: Conform surselor PlaySport.ro, Ianis Hagi nu se gândește să plece din Scoția prea curând. După un sezon fantastic la Rangers, Ianis dorește să evolueze în grupele Ligii Campionilor, alături de Steven Gerrard. În sezonul 2021/2022, Rangers va parcurge traseul campioanelor și va juca din turul trei preliminar. Penultimul înainte de grupe.


Ianis Hagi ar putea părăsi pe Rangers, după ce au apărut zvonuri că este dorit de mai multe cluburi. Românul a impresionat în acest sezon la Rangers și s-ar putea despărți de campioana Scoției în această vară. Printre echipele interesate de serviciile internaționalului român se numără Lazio și Sevilla. Pe fir a apărut mai nou și o grupare din 2.Bundesliga, Bochum. În aceste condiții, oficialii lui Rangers își fac calcule și, în consecință, i-au mărit prețul lui Ianis.

Manchester City și Tottenham sunt doar două dintre echipele care l-au urmărit în continuare pe Ianis Hagi. Modul în care acesta s-a integrat la Rangers, în doar un sezon, i-ar fi convins pe oficialii englezi că internaționalul român este un pariu tentant. Prețul pe care Rangers îl solicită în schimbul lui Ianis Hagi ar fi de 13 milioane de euro. Evident, acest preț nu ar reprezenta o problemă pentru cluburi de calibrul lui Manchester City și Tottenham.

Presa din străinătate arată că mijlocaşul de 22 de ani este dorit și de FC Sevilla şi Lazio.

Ianis Hagi nu duce lipsă de oferte
Mijlocașul lui Steven Gerrard nu duce lipsă de oferte

„Am înțeles că are oferte!” Dezvăluiri de ultimă oră din Scoția

Mihai Popescu, cel care în sezonul viitor va juca în prima ligă din Scoţia, susţine că şi-ar dori un duel cu Ianis Hagi, dar a auzit că are mai multe oferte şi s-ar putea transfera în alt campionat.

Să sperăm că ne vom întâlni, pentru că am înţeles că are ceva oferte. M-aş bucura pentru el să şi rămână, pentru că a avut un sezon bun la Rangers, dar, în acelaşi timp, mi-aş şi dori să meargă la un club mai mare. Depinde ce îşi doreşte şi el. Suntem singurii români care jucăm în această ligă şi ar fi un moment frumos. Şi m-aş bucura dacă am putea să facem schimb de tricouri.”, a declarat fundaşul lui Hearts, potrivit celor de la Telekom Sport.

Cotat la 6 milioane de euro, fiul lui Gică Hagi este cel mai bun pasator din campionatul Scoției. Are 10 assist-uri în acest sezon, în cele 31 de meciuri disputate în tricoul lui Rangers. De asemenea, Ianis Hagi a reușit să marcheze de 6 ori, să creeze 22 de șanse de gol și să aibă un procentaj al paselor reușite de 81 la sută. 3,5 milioane de euro a plătit Rangers în vara anului trecut, când l-a achiziționat definitiv de la Genk.