Ianis Hagi l-a provocat pe cel mai de temut om al planetei, în vestiarul lui Rangers: „Eu sunt cel mai puternic!”. Cum s-a încordat românul

Cornel Pîrșcoveanu / 18.07.2021, 15:34

Ianis Hagi l-a provocat pe cel mai de temut om al planetei, în vestiarul lui Rangers. Mijlocașul celor de la Rangers nu s-a temut de uriașul de 180 de kilograme. Cei doi și-au încordat mușchii, dar până la urmă românul s-a declarat învins.

Norocul lui Ianis este că puternicul atlet este un fan înfocat al trupei din Rangers. Și un mare admirator al mijlocașului român. Așa că Ianis Hagi și Tom Stoltman s-au distrat foarte tare. Iar puternicul scoțian a postat pozele pe rețelele de socializare.

Ianis Hagi l-a provocat pe cel mai de temut om al planetei, în vestiarul lui Rangers: „Eu sunt cel mai puternic!”. Cum s-a încordat românul

Jucătorii lui Steven Gerrard au avut parte de o surpriză mare: au fost vizitați de cel mai puternic om din lume. Tom Stoltman este primul scoțian care cucerește titlul de cel mai puternic om din lume, distincție cucerită în acest an, în California. Tom este și un împătimit al celor de la Rangers, mereu postează poze în tricoul echipei din Glasgow. De aceea, clubul a ținut să îl răsplătească pentru performanța obținută și i-a făcut o surpriză. Conducerea l-a invitat să îi întâlnească pe oamenii lui Gerrard.

Atletul n-a ezitat și a vrut să facă cunoștință cu Ianis Hagi, unul din fotbaliștii pe care îi admiră cel mai mult. Iar internaționalul nostru l-a impresionat pe colosul care ridică 450 de kilograme și consumă 10.000 de calorii zilnic. Fotbalistul român n-a ratat prilejul să își încordeze mușchii și să îl impresioneze pe puternicul atlet scoțian.

Ianis și Rangers, o poveste de dragoste frumoasă. Românul se simte foarte bine în Scoția

Deși s-a zvonit că deținătoarea titlului în Scoția ar putea să se despartă de mijhlocașul român, în realitate Ianis se simte foarte bine la Glasgow. Mai ales că lucrează cu un antrenor pe care îl respectă foarte mult. Gerrard este cel care l-a convins să aleagă să vină la Rangers.

Eram încântat să vorbesc cu Steven Gerrard. Am încercat să rămân calm și să pun întrebările corecte pentru a afla unde mă încadrez în planurile lui. Am vorbit despre mici detalii tactice și despre cum își dorea să readucă clubul la cel mai înalt nivel, acolo unde aparține. M-am îndrăgostit de Rangers, a recunoscut, de curând, Ianis Hagi

De aceea, aproape sigur, românul va mai continua cel puțin un sezon în tricoul albastru. Mai ales că scoțienii vor ataca și calificarea în grupele Ligii Campionilor.

M-am bucurat de fiecare secundă petrecuta aici, staff-ul de antrenori este incredibil și am evoluat extrem de mult în ultimele 18 luni. Este un mediu foarte bun pentru evoluția unui jucător pentru că învăț despre mentalitatea de învingător, a punctat Ianis.