Ianis Hagi, perla coroanei franceze? Îl dorește RB Leipzig, dar ar putea pleca de la Rangers direct la o forță a Europei

Radu Bordei 11.01.2021, 11:43
Ianis Hagi, perla coroanei franceze? Îl dorește RB Leipzig, dar ar putea pleca de la Rangers direct la o forță a Europei

Ianis Hagi este perla coroanei franceze? Asta este vestea la care nimeni nu se aștepta. Și totuși, conform jurnaliștilor de la Inside Mercato, mijlocașul român este mai aproape de un transfer decât se aștepta cineva. Presa scoțiană a vorbit de interesul celor de la Leipzig, dar se pare că un alt gigant european este interesat de serviciile fotbalistului de la Rangers. Și nu este vorba de orice echipă, ci chiar de finalista Ligii Campionilor.

Astfel, Hagi junior ar putea face echipă cu Neymar și Mbappe la PSG.

Ianis Hagi este perla coroanei franceze? Pochettino așa crede

Cei de la Insider Mercato, o publicație pe rețelele de socializare care pretinde că are informații din culisele cluburilor, interesul pentru Hagi este real. Se știe că noul antrenor își dorește schimbări importante în lotul campioanei Franței. Pochettino a fost adus ca să cucerească trofeul Ligii Campionilor pentru PSG. De aceea argentinianul încearcă pună la punct planurile pentru la vară.  Pochettino își dorește un mijlocaș ofensiv tehnic, cineva care să fie capabil să joace lângă starurile Nemar sau Mbappe.

Pochettino îl vrea pe Ianis la PSG

S-a spus că danezul Christian Eriksen ar fi principala țintă a antrenorului. Cei doi au lucrat împreună la Tottenham și mijlocașul este pus pe lista de transferuri de Inter. Totuși, se pare că Pochettino nu ar fi convins de această variantă și caută alte soluții.

L-a vrut pe Ianis și la Tottenham

Presa scoțiană, dar și franceză, anunță că jucătorul a fost pe lista lui Poch și pe când antrena Tottenham. Argentinianul a fost încântat mereu de evoluțiile românului și crede că acesta are potențialul de a crește mult. De aceea, din vară, l-ar dori la Paris.

Glasgow Rangers nu ar zice nu unui transfer în vară, pentru că în ianuarie este exclus. Scoțienii aleargă după primul titlu de un deceniu și Ianis este o piesă importantă pentru Gerrard. Și fanii sunt încântați de aportul fotbalistului, mai ales în ultimele partide. Forma lui Hagi le-a reamintit de ceea ce poate aduce românul în jocul echipei.

Bătaie pe semnătura românului

Dacă Ianis va continua să joace în acest mod, va fi foarte greu pentru Rangers să îl păstreze și din vară. Jurnaliștii britanici au anununțat deja de interesul celor de la Leipzig. Nemții ar foța un transfer chiar în această iarnă. Antrenorul Julian Nagelsmann este decis să îl aducă pe fotbalist cât mai repede în Bundesliga.

Până la o eventuală plecare, Ianis trage tare să câștige titlul în Scoția. Românul a contribuit, până acum, cu 4 goluri și 10 pase decisive în acest sezon.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe