Ianis Hagi se pregătește pentru ce e mai rău. Accidentul rutier nu rămâne fără consecințe

Ștefănescu Dragoș / 13.09.2021, 12:05
Ianis Hagi se pregătește pentru ce e mai rău. Accidentul rutier nu rămâne fără consecințe

Ianis Hagi are un start de sezon plin de ghinioane. După ce s-a accidentat în prima etapă a Scoției, fotbalistul a fost depistat pozitiv la testul Covid-19. Aflat deja în izolare de câteva zile, Ianis Hagi se pregătește pentru ce e mai rău după ce iubita lui a provocat un accident rutier în Scoția.

Ianis Hagi se pregătește pentru ce e mai rău

Ianis Hagi (22 de ani) a avut parte de un start de sezon plin de ghinioane. După ce s-a accidentat chiar în primul meci din campionatul Scoției, Ianis Hagi a fost depistat pozitiv la testul Covid-19. Astfel, atacantul a trebuit să părăsească cantonamentul echipei naționale chiar înaintea meciului cu Macedonia de Nord. Însă pentru Ianis, nu sunt singurele probleme cu care se confruntă.

Pe 21 august, Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a provocat un accident rutier în Scoția. Tânăra se afla la volanul unui Porsche care nu avea asigurare și care îi aparține atacantului lui Rangers. Se pare că iubita lui Ianis a pierdut controlul autovehiculului, provocând un carambol în care au fost implicate patru mașini. În urma accidentului, o tânără de 19 ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, neavând însă probleme serioase.

În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a fost comunicatul dat publicității de poliția scoțiană.

În urma accidentului pe care l-a provocat, Elena Tănase (22 de ani) riscă să rămână fără permis. Tânăra va primi și o sancțiune contravențională, reținerea talonului și a plăcuțelor de înmatriculare a mașinii. Iubita lui Ianis Hagi va trebui să suporte și costurile financiare pentru a acoperi daunele celor trei mașini avariate în accident.

Ianis Hagi este în izolare după ce a fost depistat cu Covid-19

Vestea în care a fost anunțat faptul că Ianis Hagi a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19 a venit chiar când acesta se afla în cantonament cu naționala României. Vestea a fost extrem de proastă pentru Mirel Rădoi având în vedere că urma meciul cu Macedonia de Nord. Absența lui Ianis Hagi a fost resimțită pe teren, România reușind doar o remiză albă în meciul de la Skopje.

La câteva zile după intrarea în izolare, Gică Hagi a dorit să explice tuturor care este starea de sănătate a lui Ianis.

Ianis e bine, e acasă, se simte din ce în ce mai bine. Face tratament și sperăm să iasă cât mai repede. E ok, e acasă, la București”, a declarat Gică Hagi.