Ianis Hagi se revoltă după ce a fost folosit puțin la Rangers. “Nu sunt de acord cu ele”

Ioan Valentin Oprea 19.08.2023, 19:35
Ianis Hagi se revoltă  după ce a fost folosit puțin la Rangers. “Nu sunt de acord cu ele”

Doar rezervă în meciul din Cupa Ligii Scoţiei, cu Morton, Ianis Hagi a răbufnit la adresa antrenorului principal al lui Rangers.

În cinci partide disputate de Rangers în acest debut de sezon, Ianis Hagi nu a fost inclus niciodată în formula de start. În trei dintre meciuri, acesta nu a fost deloc introdus pe teren. Fiul „Regelui” se aştepta să prindă primul unsprezece pentru jocul de azi, din Cupa Ligii, dar tehnicianul Micheal Beale a hotărât să îl menţină din nou pe banca de rezerve.

Internaţionalul tricolor a fost aruncat în luptă în repriza a doua şi a bifat 34 de minute pe teren. Întrebat de jurnaliştii britanici dacă este dezamăgit că nu se află în graţiile lui Beale, Hagi junior a transmis că nu e deloc de acord cu decizia antrenorului.

Orice fotbalist își dorește să joace. Cu siguranță sunt dezamăgit de această situație, dar îi respect deciziile antrenorului. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect, el este antrenorul echipei”, a declarat Hagi, pentru scotsman.com.

Cere mai multe minute pe teren

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani crede că merită mai multe şanse din partea lui Beale şi reaminteşte că a petrecut mai mult de un an de zile în afara gazonului, în urma unei grave accidentări suferite la genunchi. Hagi afirmă că are nevoie de minute pentru a-şi recăpăta forma din trecut şi subliniază că nu poate avea un randament ridicat dacă nu este folosit în meciuri oficiale.

Eu sunt un simplu jucător, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la sută la sută. M-am întors după o accidentare care m-a ținut un an departe de fotbal. Ei mă cunosc, îmi știu istoria la acest club. Vreau doar să joc”, a mai explicat, vizibil deranjat, Ianis Hagi.

Jurnaliştii din Scoţia nu au fost deloc impresionaţi de evoluţia românului şi i-au acordat acestuia doar nota cinci. În minutul 70, fotbalistul român a avut o bună şansă de a-şi trece numele pe lista marcatorilor. A şutat puternic cu stângul, din doar şapte metri, dar portarul lui Morton a scos mingea de sub bară.

Nu a intrat cu adevărat în joc, dar a fost cât pe ce să înscrie cu un șut frumos cu stângul”, au scris britanicii, după Rangers – Morton 2-1

Urmăriți Playsport.ro și pe