Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea pe teren. VIDEO Cum arată acum genunchiul său

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.05.2022, 08:50
Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea pe teren. VIDEO Cum arată acum genunchiul său

Ianis Hagi încă se recuperează după accidentarea suferită la începutul anului și se află din ce în ce mai aproape de revenirea pe teren. Tatăl său a dezvăluit că acest lucru se va întâmplă în aproximativ 3-4 luni, însă, până atunci, mijlocașul ofensiv al lui Rangers a arătat cum a decurs o zi petrecută de el la recuperare, alături de preparatorul fizic al clubului din Glasgow.

Ianis Hagi a postat un nou clip video pe Facebook, prin intermediul căruia a arătat cum s-a desfășurat o zi obișnuită de recuperare din luna aprilie. Mai exact, de pe data de 17 aprilie, atunci când echipa sa a câștigat derby-ul cu Celtic din semifinalele Cupei Scoției, scor 2-1.

Cum arată genunchiul lui Ianis Hagi după ruptura de ligamente încrucișate suferită la începutul anului

Atunci, inițial, internaționalul român a mers la sala de forță din centrul de recuperare de la Amsterdam alături de preparatorul fizic. Acolo, el a tras din greu de fiare pentru a ajunge la un nivel ridicat de masă musculară, iar ulterior a arătat câteva imagini cu genunchiul său, afectat după ruptura de ligamente încrucișate anterioare suferită în ianuarie. După aceea, Ianis Hagi a urmărit partida echipei sale și a fost încântat de rezultatul final.

Așadar, începutul unei noi săptămâni, noi obiective, mai multă muncă, așa că înapoi la treabă. Prima zi din săptămână este mereu cea mai plăcută pentru că faci mai multe exerciții, ridici greutăți mai mari și vezi progresul.

Cel mai mult îmi place când lucrez cu Jared, preparatorul fizic. Datorită acelor mișcări cu care trebuie să te obișnuiești din nou, începând cu mers normal și continuând marș sau pași laterali. Pare că e ușor, dar nu e. Evident, pentru cineva cu o astfel de accidentare”, a spus Ianis Hagi în acest clip video.

Ce urmărește preparatorul său fizic în această perioadă

Fotbalistul lui Rangers a fost completat de Jared, preparatorul fizic care se ocupă de recuperarea sa. Acesta a explicat care sunt obiectivele sale în această perioadă și cum încearcă să le îndeplinească.

Pentru mine, cel mai important este mă asigur că atunci când se va întoarce pe teren, peste câteva săptămâni, el să fi fost deja supus fizic acelei încărcări. Genunchiul lui trebuie să suporte încărcarea provocată de alergat, schimbări de direcție și toate celelalte lucruri de care ai nevoie în fotbal”, a punctat acesta.

Revine Ianis Hagi după accidentare. Tatăl mijlocașului de la Rangers a dezvăluit cum se desfășoară recuperarea