Revine Ianis Hagi după accidentare. Tatăl mijlocașului de la Rangers a dezvăluit cum se desfășoară recuperarea

Gabriel-Alexandru Ioniță / 26.05.2022, 09:56
Revine Ianis Hagi după accidentare. Tatăl mijlocașului de la Rangers a dezvăluit cum se desfășoară recuperarea

Ianis Hagi se află în plin proces de recuperare după accidentarea gravă suferită la începutul anului. Gică Hagi, tatăl său, a dezvăluit că acest proces decurge foarte bine și că mijlocașul ofensiv al lui Rangers va reveni pe teren în aproximativ 3-4 luni.

„Regele” a fost prezent la finala Europa League, pe care echipa lui Ianis Hagi a pierdut-o la loviturile de departajare contra celor de la Eintracht Frankfurt. Cu această ocazie, cei doi au putut petrece ceva timp împreuna, întrucât, în mod evident, Ianis nu a făcut parte din lot.

Recuperarea lui Ianis Hagi decurge bine și jucătorul lui Rangers va reveni pe teren în circa 3-4 luni

Gică Hagi a dezvăluit ce a discutat cu fiul său în acele zile. Printre altele, acesta i-a explicat că recuperarea decurge bine și că în scurt timp va începe să facă alergări ușoare. Managerul tehnic de la Farul Constanța este încântat de staff-ul medical alături de care lucrează fiul său și este convins că acesta va depăși cu bine acest moment delicat al carierei.

Ianis e foarte bine. Am fost la finală, am fost să-l văd, să stau cu el. Acum vom sta mai mult, că vine în vacanță cu noi. A făcut 50% din ce trebuia să facă, mai are 50% ca să fie cum a fost înainte sau poate chiar mai bun. E pe drumul bun, muncește. Trei-patru luni mai durează. Acum o să înceapă să iasă afară, să alerge. E bine, are un staff de cel mai înalt nivel. O să treacă peste acest moment dificil”, a spus Gică Hagi potrivit Digi Sport.

Cum a trăit fotbalistul lui Rangers momentele de după accidentare

Ianis Hagi a suferit la începutul anului o ruptură a ligamentelor încrucișate anterioare. Astfel, el a ratat a doua parte a sezonului, inclusiv parcursul excelent înregistrat de Rangers în Europa League. Recent, internaționalul român de 24 de ani a povestit cum au decurs acele momente teribile pentru el.

„Eram într-o poziție bună de a marca, credeam că o să ajung primul la minge, dar nu am reușit. Eram aproape să o lovesc când apărătorul a reușit să ajungă la minge înaintea mea și atunci am lovit piciorul lui. Nu îmi mai simțeam genunchiul… Devin sentimental, scuze. Ce ciudat, niciodată nu mi se întâmplă.

A fost o lovitură puternică, am căzut și mă țineam de genunchi. Știam că a fost o lovitură puternică pentru că s-a simțit similar cu ceea ce s-a întâmplat în vară cu glezna. Doctorii au venit și mi-au verificat genunchiul.

Am reușit să mă ridic și să merg pentru a vedea dacă mă pot întoarce pe teren. Inițial genunchiul nu mă durea. Nu îl simțeam deoarece lovitura a fost foarte puternică, dar după aproximativ un minut am început să-mi simt genunchiul și piciorul din nou.

Aveam speranțe, dar se simțea ceva ciudat pe partea laterală a genunchiul și era destul de dureros. Așa că am decis să nu pun presiune și să fiu înlocuit. Acela a fost momentul în care am realizat că asta nu mi s-a mai întâmplat până acum și se simțea ciudat.

Se simțea destul de dureros, dar cred că cea mai grea parte din toată accidentarea a fost să nu știu ce am până când Andy Williams mi-a spus exact ce era în neregulă cu genunchiul meu”, a dezvăluit Ianis Hagi, vizibil emoționat”, a transmis Ianis Hagi prin intermediul Instagram.