Ianis le mai face un cadou fanilor lui Rangers! Hagi a marcat o minunăție de gol

Radu Bordei 26.12.2020, 16:46
Ianis le mai face un cadou fanilor lui Rangers! Hagi a marcat o minunăție de gol

Ianis s-a transformat în Moș Crăciun pentru Rangers, le-a făcut cadou un nou gol. Mijlocașul român a fost iar titularizat iar de Steven Gerrard. Managerul englez a fost mulțumit de ultimele evoluții ale lui Ianis. De aceea românul a pornit din primul minut meciul cu Hibernian.

Ianis n-a ezitat să profite de șansa dată și le-a făcut cadou fanilor un nou gol. Este a doua reușită conescutivă al românului, care este într-o formă deosebită. Iar Steven Gerrard l-a introdus în tridentul ofensiv, alături de Roofe și Kent.

Ianis a redescoperit magia Crăciunului: a marcat în ultimele două meciuri.

După un start mai dificil de sezon, românul a reintrat în grațiile managerului său. Realizările de pe teren i-au readus și în inimile fanilor. Aceștia s-au reîndrăgostit de „magicianul” român, la fel ca și Gerrard.

Antrenorul scoțienilor a recunoscut că Hagi junior este omul capabil să creeze pericol pentru adversari. Tehnica lui este un mare avantaj, dar fostul mijlocaș de la Liverpool știe la ce capitol mai trebuie să lucreze românul.

Ianis a marcat, Rangers a câștigat

Cu Hibernian, Ianis a fost omul decisiv. Mijlocașul român a înscris golul care a adus încă trei puncte pentru lider. După o jumătate de oră de joc, Hagi junior a apărut în mijlocul careului și a reluat în plasă pasa lui Roofe.

Internaționalul român a fost activ și a mai ratat o șansă mare de gol. În repriza a doua le-a dat emoții fanilor, după ce a recepționat o lovitură puternică. A continuat însă să joace, iar Gerrard l-a schimbat ca să îl menajeze.

Rangers rămâne neînvinsă după 20 de meciuri în campionat și titlul este tot mai aproape

Ianis, cheia „fericirii” lui Gerrard

Rangers este foarte aproape să întrerupă supremația lui Celtic în Scoția, moment așteptat de fani de peste un deceniu. Iar Gerrard are și el de luat o revanșă personală. Englezul n-a uitat de gafa celebră, din meciul cu Chelsea din sezonul 2013-2014. Atunci Gerrard a alunecat, Demba Ba a înscris și Liverpool a pierdut titlul.

„A fost un moment brutal, încă doare.” a recunoscut managerul lui Rangers. Acesta speră ca un eventual titlu obținut în Scoția să îl facă să uite acel moment fatidic. Ar fi un moment important pentru cariera de antrenor a lui Gerrard.

Liverpool a trebuit să mai aștepte pentru titlul 19, obținut după o pauză de 30 de ani. Gerrard se bucură pentru fosta sa echipă și este în relații bune cu Jurgen Klopp. Cei doi comunică mereu și Gerrard se sfătuiește mereu cu antrenorul neamț.

Iar dacă Ianis și compania vor câștiga titlul cu Glasgow Rangers, această performanță ar putea fi un pas important pentru Gerrard spre fosta lui echipă. Fostul căpitan ar deveni favorit să îi urmeze lui Klopp pe Anfield

Urmăriți Playsport.ro și pe