Ibrahimovic nu pierde nici când AC Milan pierde clar în Serie A. Replica lui Zlatan care a încins internetul

Radu Bordei 24.01.2021, 13:00
Ibrahimovic nu pierde nici când AC Milan pierde clar în Serie A. Replica lui Zlatan care a încins internetul

Ibrahimovic nu pierde niciodată.  Nici când AC Milan pierde clar în Serie A, suedezul nu iese învins de pe teren. „Diavolii” au suferit a doua înfrângere a sezonului în campionat. La fel c aîn meciul cu Juventus, Milanul a cedat tot pe teren propriu, de data asta în fața Atalantei. 

Echipa revelație a Italiei în ultimii ani, a reușit un meci perfecct pe San Siro în fața liderului campionatului. Trupa lui Pioli nu a avut replică și a cedat cu un umilitor 0-3. Totuși, acest lucru nu l-a descurajat pe marele Zlatan, titular la Milan.

Ibrahimovic nu pierde niciodată

Zlatan a avut o seară în care nu i-a ieșit mare lucru. Se întâmplă rar ca atacantul suedez să nu puncteze sau să reușească să își ajute echipa în vreun fel. Cu Atalanta, totuși, vârful de 39 de ani nu a fost inspirat. Chiar și așa, tot a reușit să își „distrugă” un adversar. I-a dat o replică care l-a lăsat fără răspuns pe jucătorul Atalantei.

Momentul surprins de televiziunea italiană s-a petrecut după ce Zlatan a solicitat o lovitură de pedeapsă. În acel moment, columbianul Duvan Zapata, nervos, s-a luat de suedez. „Nu poți să ai un meci fără să ceri un penalty. Vrei neaapărat al 13-lea gol din campionat” i-a strigat columbianul. Răspunsul lui Zlatan a venit imediat și a fost pe măsură. „Ce vorbești, am mai multe goluri marcate decât ai tu meciuri ca titular” i-a spus Zlatan.

Din păcate pentru suedez, restul echipei nu a fost la înălțime. Milanul a cedat și Atalanta s-a impus prin golurile lui Romero, Ilicic, din penalty și Duvan Zapata.

Zlatan are parte de un sezon foarte bun

Chiar dacă Zlatan nu a reușit să ajute Milanul în acest meci, suedezul tot a impresionat în cadrul acestui sezon. Deși a lipsit multe emciuri din cauza unei accidentări sau a virusului Covid, Zlatan tot a reușit 12 goluri în Serie A. Mai multe decât Zapata, care are doar 8 reușite.

Milanul a rămas pe primul loc, în ciuda acestui rezultat. Rivalii Inter au remizat, doar, la Udinese, 0-0, iar Milanul a profitat să își păstreze poziția de lider.

Zlatan are planuri mari în 2021

Chiar dacă este la vârsta la care mulți alți jucători și-au încheiat cariera, suedezul continuă să evolueze la un nivel înalt. Mai mult, în 2021, Zlatan s-ar putea întoarce la naționala Suediei și să evolueze la turneul final. Fanii nordicilor speră să îl vadă pe cel mai bun marcator din istoria țării înapoi la lot.

Urmăriți Playsport.ro și pe