Idee măreață la Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare își face o competiție în țară pentru a găsi juniori talentați. Exclusiv

George Drafta 22.09.2023, 00:24
Idee măreață la Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare își face o competiție în țară pentru a găsi juniori talentați. Exclusiv

Dinamo a fost lăudată în ultimii ani pentru rezultatele obţinute la nivelul copiilor şi juniorilor.

Însă pasul făcut de cei mai talentaţi dintre ei la echipa mare nu a adus efectul dorit de conducerea grupării din Ştefan cel Mare. Rezultatele nu s-au văzut. Iar unii dintre cei care nu au confirmat şi-au făcut imediat loc la alte cluburi. Fie din primul, fie din al doilea eşalon.

Pentru că Dinamo s-a confruntat cu probleme financiare dintre cele mai dificile, promovarea unor fotbalişti formaţi în propria pepienieră a devenit una dintre priorităţi pentru roş-albi. Iar în această zonă dezvoltarea trebuie să continue potrivit oamenilor care se ocupă de sectorul juvenil de la Dinamo. Aceştia şi-au dezvăluit planurile în exclusivitate pentru PlaySport.

„În perioada asta de timp am primit multe telefoane, multă lume interesată să vină spre Dinamo. Dinamo începe să capete credibilitate, clubul este oarecum stabil. Suntem în discuții pentru anumite proiecte cu conducerea clubului.  O idee a noastră este să facem în provincie, în toată ţara, o competiție care să se cheme Dinamo.

În care să fie implicaţi copiii care vor veni anul viitor spre liceu. Noi o să avem o evidenţă în fiecare an a unei baze de jucători din ţară” , a anunţat Marius Dulca, șeful Centrului de Copii şi Juniori al lui Dinamo, în exclusivitate în emisiunea Dinamo 7/9, difuzată pe playsport.ro. 

Fac echipă pentru binele clubului

Marius Dulca spune că din funcţia pe care o deţine are o relaţie foarte bună cu administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu.

Marius Dulca a devenit şeful Centrului de Copii şi Juniori al lui Dinamo în luna iulie
Marius Dulca a devenit şeful Centrului de Copii şi Juniori al lui Dinamo în luna iulie

„Noi suntem ca o familie la sediu, suntem foarte aproape unii de alţii. Relația mea cu Andrei este una bazată pe respect, pe o comunicare foarte bună. A venit cu un suflu, ne-a arătat direcția pe care vrea s-o adopte clubul. Eu sunt prezent în fiecare zi acolo, eu fac parte din peisajul clubului”, a adăugat invitatul lui Cătălin Alexandru în emisiunea Dinamo 7/9. 

Urmăriți Playsport.ro și pe