Ies sau nu din închisoare după 3 luni? Zi decisivă pentru frații Tate

Catinca Giosanu 28.03.2023, 09:23
Ies sau nu din închisoare după 3 luni? Zi decisivă pentru frații Tate

Frații Andrew și Tristan Tate au contestat pentru a treia oară măsura arestului preventiv și așteaptă decizia magistraților. Cei doi sunt încarcerați de aproape trei luni, însă legea spune că mai pot fi ținuți după gratii încă pe atât.

Zi plină de emoții pentru frații Tate

Andrew și Tristan Tate, cei doi frați arestați la București și cercetați pentru proxenetism, trec printr-o perioadă foarte dificilă. Milionarii britanici stau cu sufletul la gură, în așteptarea deciziei magistraților. Ei ar vrea să primească un răspuns favorabil din partea autorităților. Există însă noul Cod de Procedură Penală actualizat arată că măsura preventiv se poate întinde, prin prelungiri succesive, pe cel mult șase luni. Asta nu este deloc pe placul celor doi foști sportivi.

Avocații fraților Tate lor au contestat pentru a treia oară decizia prelungirii arestării preventiv şi susţin că ar trebui să fie eliberați. Cei doi milionari au, marți, un nou termen, ceea ce înseamnă că vor fi aduși în fața judecătorilor la Curtea de Apel Bucureşti, care ar urma să decidă dacă vor fi puşi în libertate.

Anamaria prodan, despre cazul fraților Tate: „În România, întâi ești arestat, apoi se caută dovezile“

Anamaria Prodan a vorbit în cadrul unui interviu despre situația fraţilor Tate. Celebra impresară le-a luat apărarea milionarilor britanici susținând că Andrew și Tristan ar fi trebuit să fie plasați în arest la domiciliu din cauza lipsei probelor.

Să nu facem circ mediatic aiurea căci dacă nu se va dovedi vinovăția lor, oare ce se va întâmpla? Circul asta mediatic e toxic pentru o societate! În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile. Eu că cetățean al României sunt siderată și oripilată că trăim aceste momente.

Normal eu știu că este invers în viață asta! Avem dovezi și arestăm. Statul român plătește atât de mulți bani pentru arestarea acestor oameni care sunt vinovați înainte de a administra probe de vinovăție… De multe ori se întâmplă să nu se dovedească acuzațiile… cine mai șterge demență creată de media din viață acelor oameni?

Oare nu se pot judecă în arest domiciliar? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar. Oare de ce nu putem trata că niște profesioniști cazurile acestea „celebre”? Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării! Am înțeles că s-au predat singuri acești doi frați.

Puteau să fugă, cred eu… De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. Se „scapă” informații în presă… multe. De ce? Unde în lume există așa ceva?

Dacă sunt vinovați, cu siguranță se vor strânge probe și își vor face pedeapsa.

Urmăriți Playsport.ro și pe