Iftime face praf jocul echipei sale. Reacția îl vizează direct pe Marius croitoru

Moldoveanu Camelia / 03.03.2022, 21:52
Iftime face praf jocul echipei sale. Reacția îl vizează direct pe Marius croitoru

Meciul Farul Constanța – FC Botoșani s-a încheiat cu scorul de 2-0, spre dezamăgirea și supărarea lui Valeriu Iftime. Patronul moldovenilor l-a criticat pe Marius Croitoru pentru strategia aleasă. Tehnicianul a avut încă o prezență efervescentă pe banca tehnică și s-a ales cu un cartonaș galben din partea „centralului” Sebastian Colțescu.

Marius Croitoru a greșit tactica? Valeriu Iftime: „Țin cu FCSB în seara aceasta”

Prestația moldovenilor în meciul cu Farul Constanța l-a nemulțumit vizibil pe Marius Croitoru. Antrenorul celor de la FC Botoșani s-a ales cu cel de-al 12-lea cartonaș galben. Astfel, Sebastian Colțescu a făcut ca tehnicianul să lipsească de pe banca tehnică în următoarea confruntare a moldovenilor, ultima din sezonul regular.

După meci, Valeriu Iftime și-a exprimat și el, public, supărarea în legătură cu înfrângerea suferită. Patronul celor de la FC Botoșani consideră că Marius Croitoru și-a găsit un moment prost să facă experimente, iar Gică Hagi l-a taxat.

FC Botoșani urmează să întâlnească FC Argeș, luni, 7 martie, de la ora 20:30. Echipa din urmă este cu 4 puncte sub elevii lui Marius Croitoru, însă, dacă argeșenii câștigă în fața FCSB ( meci disputat joi, de la 21:00) atunci duelul disputat la Botoșani o să fie decisiv pentru pay-off.

Play-off-ul e în pericol, așa este! Dacă FC Argeș o bate pe FCSB, noi nu intrăm în play-off! Ne-am bătut joc de noi în seara aceasta! Nu știu ce a vrut să facă Marius (n.r – Croitoru), dar ce a fost în seara aceasta numai fotbal nu a fost. A fost o echipă complet schimbată. Dacă noi facem experimente la meciuri cruciale, Hagi te taxează. Cu Hagi nu te joci.

Nici cu Mioveni nu am jucat nimic. Dar avem câteva meciuri de când nu jucăm nimic, ne-a bătut Craiova lui Mititelu. Noi suntem o amintire! Sunt destul de trist, având în vedere ce am așteptat și unde sunt acum.

Țin cu FCSB în seara aceasta, vă dați seama. N-am fost niciodată mai FCSB-ist decât azi, dar asta e.”, a declarat Valeriu Iftime, pentru GSP.ro

Farul – FC Botoșani. ECHIPELE DE START:

FARUL: Aioani – Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer – Artean, Nedelcu, Grameni – Jefte Betancor, Ad. Petre, Omoh
REZERVE: Brănescu, Boboc, D. Sîrbu, Radaslavescu, Purece, Pitu, Moldoveanu, E. Sali, Buta
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FC BOTOȘANI: Ed. Pap – Haruț, Dawa, Șeroni, Dragu – Ed. Florescu, E. Papa – Braun, D. Croitoru, Fili – M. Roman

REZERVE: M. Contra, Patache, Tîrcoveanu, Lupeta, Dican, Mailat, Mateus Santos, Țigănașu, Tisdell
ANTRENOR: Marius Croitoru
Arbitri: Sebastian Colțescu, Daniel Mitruți, Laszlo Imre-Bucsi
Stadion: Complex Sportiv Academia „Gheorghe Hagi”