Îl pierde Dinamo? Un jucător dorit de ”câini”, ar putea fi ”suflat” de Astra!

Gabriel Peneș 20.01.2021, 22:49
Îl pierde Dinamo? Un jucător dorit de ”câini”, ar putea fi ”suflat” de Astra!

Un fost „câine roșu” ar putea avea o destinație surpriză. Îl pierde Dinamo? Conform prosport.ro, Steliano Filip, care începuse discuțiile pentru revenirea în Ștefan cel Mare ar putea să fie „suflat” de cei de la Astra Giurgiu.

Îl pierde Dinamo?

După ce și-a reziliat contractul cu echipa greacă Larissa. Steliano Filip părea tentat de o revenire în Ștefan cel Mare. Dar, surpriză. Îl pierde Dinamo? Așa s-ar părea, connform dezvăluirilor făcute de prosport.ro. Aflat în bune relații cu reprezentanții „Doar Dinamo București”(DDB), fundașul stânga tatona o revenire îl locul unde a cunoscut consacrarea. În ciuda situației dificile a „câinilor”, mutarea nu părea imposibilă.

Filip avea, oricum, mai multe oferte, cota lui fiind încă una destul de bună. 300.000 de euro, conform transfermarkt.com, ar valora acum fundașul născut la Buzău, cu 8 apariții la Națională. Dar conform dezvăluirilor prosport.ro, „pe fir” ar fi intrat cei de la Astra Giurgiu. Oficialii clubului l-au contactat pe Steliano Filip pentru a-l chema sub comanda lui Eugen Neagoe. Ba mai mult, fundașul român ar mai fi dorit și de Atromitos, formație de pe locul 7 din prima ligă greacă.

Un jucător dorit de ”câini”, ar putea fi ”suflat” de Astra!

Jucătorul în vîrstă de 26 de ani s-a făcut cunoscut în perioada petrecută la Dinamo, unde a jucat timp de șase ani, între 2012-2018. Acesta a părăsit echipa „roș-albă”, în 2018, pentru suma de 500.000 de euro, după ce a dat curs ofertei venite din partea lui Hajduk Split. Transferul la formația din Croația a reprezentat prima „aventură”, în fotbalul din străinătate, pentru Steliano Filip. El a revenit după un an în țară, la Dunărea Călărași, apoi a ajuns la Viitorul lui Gică Hagi. În perioada februarie 2020 – ianuarie 2021, Filip a evoluat la Larissa. În acest sezon a evoluat de 14 ori în tricoul grecilor.

Îl pierde Dinamo?
Cristi Borcea si Nicolae Badea sprijină programul „Doar Dinamo București”

Nicolae Badea și Cristi Borcea sprijină programul DDB

Programul DDB inițiat de fanii dinamoviști a atras tot mai mulți susținători. Nu mică le-a fost mirarea suporterilor alb-roșii când un fost finanțator al lui Dinamo a devenit, în primăvara anului trecut, membru Elite în acest program. Cristi Borcea l-a mobilizat și pe fiul său, Patrick-Cristian, și astfel cei doi membri ai familiei Borcea au donat, fiecare, câte 1.948 de euro pentru Dinamo. Deși nu mai este conducător, Nicolae Badea se implică și acum la Dinamo. Acesta sprijină clubul financiar și logistic. Despre cei doi s-a mai vehiculat zvonul unei reveniri-surpriză la clubul din Ștefan cel Mare, ca acționari. Fostul impresar, Victor Becali, apropiat celor doi, a infirmat zvonurile, într-o emisiune la GSP Live.

 

 

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe