Îl vinde FCSB pe Olimpiu Moruțan în următoarele zile? O fostă forță a continentului îl vrea urgent

Catinca Giosanu 25.05.2021, 23:39
Îl vinde FCSB pe Olimpiu Moruțan în următoarele zile? O fostă forță a continentului îl vrea urgent

Olimpiu Moruțan a fost, în acest sezon, unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani le-a atras atentia reprezentanților cluburilor de top din Europa. Printre echipele care s-au arătat interesate de serviciile jucătorului lui Gigi Becali se află și o fostă forță a continentului. Despre ce grupare este vorba? Patronul nu a stat prea mult pe gânduri înainte de a se pronunța! De fapt, acesta a spus că îl vrea urgent pe starul de la FCSB.

Îl vinde FCSB pe Olimpiu Moruțan în următoarele zile?

Au apărut informații cum că FCSB ar vrea să îl vândă pe Olimpiu Moruțan zilele următoare.

Faimosul fotbalist ar fi fost pe lista mai multor cluburi puternice, iar printre ele se numără echipe precum Inter, Cagliari, Valencia si Galatasaray. Despre interesul turcilor s-a tot vorbit în ultimul timp, iar acum o fostă forță a continentului ar fi decisă să facă mutarea.

Marius Croitoru consideră Olimpiu Moruțan nu este pregătit în acest moment să facă pasul către o echipă dintr-un campionat puternic. Toate acestea, din cauză că abia a rueșit să se impună în primul 11 al roș-albaștrilor. De asemenea, antrenorul celor de la FC Botoșani a spus că Olimpiu Moruțan trebuie să joace meciuri în cupele europene, să facă parte din lotul pentru JO și să câștige campionatul cu FCSB pentru ca Gigi Becali să-l vândă cu o sumă apropiată de cea a lui Dennis Man.

O fostă forță a continentului îl vrea urgent

În ciuda declarațiilor făcute de către antrenorul român, Olimpiu Moruțan are mari șanse să prindă un transfer la o echipă de top din Europa.

Moruţan ar fi primul pe lista lui Fatih Terim, conform RixoSport. Se pare că oficialii din Turcia îi urmăresc activitatea de un an de zile, iar acum, ei ar dori să obţină o reducere. Ceea ce nu știu ei însă este că Gigi Becali nu se va depărţi de fostul jucător de Botoşani pentru o sumă de bani mai mică. Patronul FCSB vrea să aibă un lot puternic pentru sezonul viitor. În plus, el a declarat că vrea să câştige Conference League.

Câștigăm Conference League la anul, facem coeficient, apoi mergem în Liga Campionilor. Se întărește și echipa, pentru că anul ăsta nu eram pregătiți de Liga Campionilor. Eram subțirei. Mai trece un an peste ei, ceea ce contează dublu ca valoare,”, a spus Becali la Realitatea Sportivă.

Urmăriți Playsport.ro și pe