Sfârșitul coșmarului pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma. Patronul italienilor a luat o decizie radicală

Giosanu Catinca / 25.05.2021, 17:51
Sfârșitul coșmarului pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma. Patronul italienilor a luat o decizie radicală

S-a încheiat coșmarul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma. Roberto D’Aversa a fost demis de Kyle Krause după înfrângerea din ultima etapa cu 0-3 în fața Sampdoriei. Ulterior, mai mulţi antrenori cu renume erau anunţaţi ca posibilităţi pentru banca tehnică a Parmei. Patronul italienilor a luat o decizie radicală. Cine va prelua până la urmă gruparea emiliană?

Sfârșitul coșmarului pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma

Odată cu încheierea actualului sezon, s-a sfârșit și coșmarul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma. Kyle Krause a hotărât să îl dea afară pe Roberto D’Aversa. Vestea a fost făcută publică după ce Parma a terminat pe ultimul loc și a retrogradat în liga a 2-a din Italia. Pe lista posibililor înlocuitori se aflau Răzvan Lucescu, Fabio Cannavaro, antrenorul lui Guangzhou, și Filippo Inzaghi, tehnicianul care a retrogradat cu Benevento și care este pe final de contract. În cele din urmă însă, Kyle s-a orientat către un fost mijlocaș al lui Juventus.

Patronul italienilor a luat o decizie radicală

Valentin Mihăilă și Dennis Man au șanse mici să joace cu Parma în Serie B. Deși conducerea clubului și-a exprimat dorința de a-i păstra în lot, vor fi analizate ofertele care vin pentru jucătorii Parmei. E posibil ca gruparea italiană să se despartă în vară de mai mulți jucători, printre care și cei doi internaționali români. În cazul în care vor rămâne totuși la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă vor avea un nou antrenor.

Cel mai probabil, pe banca formației italiene va veni Enzo Maresca. Informația a fost făcută publică de către jurnalistul Fabrizio Romano. În momentul de față, Maresca o antrenează pe Manchester City U23, dar se află în negocieri avansate cu Parma.

Enzo Maresca a ajuns la Manchester City U23 pe data de 28 octombrie 2020. El a stat pe banca englezilor în 28 de partide, timp în care a bifat 19 victorii, cinci remize și patru înfrângeri.

Enzo Maresca, noul antrenor al Parmei
Enzo Maresca, noul antrenor al Parmei

Lui Roberto D’Aversa îi pare rău că a plecat de la Parma

Roberto D’Aversa a transmis la finalul meciului pierdut cu Sampdoria că își dorește să continue pe banca tehnică a echipei patronate de Kyle Krause. El a subliniat însă că totul depinde de decizia luată de către patronul american.

Trebuie să dorească ambele părți ca eu să continui aici. Mă voi întâlni cu cei din conducere și vom evalua situația. Eu mai am un an de contract, însă asta contează prea puțin.”, a spus Roberto D’Aversa după ce Parma a retrogradat.