Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Gigi Becali: „Îi urmăresc mișcările, nu poți să rămâi așa”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.05.2022, 10:25
Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Gigi Becali: „Îi urmăresc mișcările, nu poți să rămâi așa”

Ilie Dumitrescu i-a atras atenția lui Gigi Becali că echipa sa are nevoie de câteva transferuri în această vară, pentru a putea să se bată din nou la titlu în sezonul viitor. Declarațiile fostului internațional au venit în contextul în care patronul vicecampioanei României a anunțat în mai multe rânduri recent că nu mai are de gând să investească în aducerea unor jucători noi.

Ilie Dumitrescu i-a transmis lui Gigi Becali că strategia pe care vrea să o adopte în vară i-ar putea genera multe probleme în sezonul viitor

Astfel, Ilie Dumitrescu a ținut să sublinieze că în acest moment FCSB are câteva posturi deficitare. În special cel de fundaș central. Fapt de care de altfel este conștient și Becali. El a anunțat recent că îi va pune pe liber pe Paulo Vinicius și Andrei Miron și va aduce unul sau doi fundași centrali în locul lor. Doar că nu a găsit momentan în Liga 1 un stoper pe placul său și care să vină și liber de contract.

Iar în cazul în care nu va găsi până la urmă unul care să corespundă acestor criterii, cel mai probabil, FCSB se va baza în sezonul viitor pe doar 3 sau 4 fundași centrali. Este vorba despre Iulian Cristea în primul rând și, posibil, despre Haruț și Nedelcu, cei care vor reveni după împrumuturile la FC Botoșani, respectiv Farul Constanța, și care ar putea evolua pe acea poziție, chiar dacă nu este prima lor variantă. De asemenea, Gigi Becali ia în calcul și varianta ca Ovidiu Popescu să evolueze în centrul apărării, la nevoie.

FCSB ar mai avea nevoie și de un atacant în viziunea fostului component al „Generației de Aur”

Acest fapt este considerat inacceptabil de Ilie Dumitrescu. El consideră că o echipă cu pretențiile FCSB-ului nu trebuie sub nicio formă să se afle într-o astfel de situație, ci este nevoie de un lot valoros și numeros în același timp. Nu în ultimul rând, el a apreciat că echipa roș-albastră are unele probleme și în ceea ce privește poziția de atacant. Și că linia mediană reprezintă singura zonă a terenului unde este acoperită complet.

Eu îl urmăresc pe Gigi Becali, îi urmăresc mișcările. Mie mi se pare că trebuie să aibă mai multe soluții pe postul respectiv, nu poți să rămâi cu doi-trei fundași centrali pentru tot sezonul. Trebuie să ai un lot valoros, cu jucători importanți în anumite poziții. Mai trebuie un număr nouă, la mijloc e acoperită”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

EXCLUSIV. De ce accepta un fost antrenor de la FCSB să fie umilit de Gigi Becali. „S-a mulțumit mereu cu puțin”