Ilie Năstase a dat de pământ cu soția sa după ipoteza unui divorț. Aroganța fostului campion al tenisului

Giosanu Catinca / 21.10.2021, 10:43
Ilie Năstase a dat de pământ cu soția sa după ipoteza unui divorț. Aroganța fostului campion al tenisului

Fostul mare jucător român de tenis Ilie Năstase a reacționat extrem de dur, după ce soția sa a lansat ipoteza unui divorț. Bruneta a reșit să îl scoată din sărite pe reprezentantul sportului alb.

Ilie Năstase, despre posibilul divorț

Ioana Simion a postat, recent, un mesaj pe rețelele de socializare, prin care a anunțat că s-a despărțit oficial de fostul lider mondial. Mai mult decât atât, femeia a afirmat că a ajuns la capătul puterilor și că nu mai are răbdare. Ilie Năstase a fost luat prin surprindere de Ioana! Fostul campion al tenisului nu se aștepta ca partenera lui de viață să cedeze și să ajungă să facă asemenea afirmații în spațiul public.

Cei doi au avut o relație destul de tumultuoasă. În ultima vreme însă, cei doi au dat impresia că apele s-au liniștit și că se înțeleg foarte bine. Cu toate acestea, bruneta a scris pe Facebook că lucrurile nu decurg așa cum și-ar dori ea.

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit.”, se arată în postarea Ioanei Simion.

”Pe mine nu mă interesează persoana”

Ilie Năstase nu a dorit să facă prea multe declarații cu privire la acest subiect și nici nu a confirmat divorțul. Fostul mare tenismen a lăsat impresia că nu vrea să comenteze. Cu toate acestea, a jignit-o pe femeia alături de care credea că își va găsi liniștea.

În primă fază, Ilie Năstase a spus că nu este la curent cu tot ceea ce se scrie în ziare sau pe rețelele de socializare. El a scos în evidență pandemia de coronavirus, susținând că situația îngrijorătoare din țara noastră este mult mai importantă.

Nu mă interesează ce apare. Eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim.”, a declarat Ilie Năstase, potrivit celor de la fanatik.ro.