Ilie Năstase, motiv de ceartă în căsnicia fostei sale soții, Brigitte! De ce e acuzat Nasty și cum a reacționat când a fost dat de gol

Marian Cărăvan / 01.08.2021, 08:46
Ilie Năstase, motiv de ceartă în căsnicia fostei sale soții, Brigitte! De ce e acuzat Nasty și cum a reacționat când a fost dat de gol

Ilie Năstase încă este prezent în gândurile fostei sale soții. Brigitte îl aduce deseori în discuție pe Nasty, care devine astfel motiv de ceartă în căsnicia cu Florin Pastramă. Brigitte nu ezită să-l compare pe actualul soț cu fostul tenismen.

Ilie Năstase, motiv de ceartă în căsnicia fostei sale soții, Brigitte

Că Brigitte nu l-a uitat pe Ilie Năstase, deși au trecut mai bine de doi ani de când au divorțat, o dovedește faptul că afacerista îl tot pomenește pe fostul tenismen. Spre disperarea actualului soț, Florin Pastramă. Acestuia nu-i pică deloc bine să tot fie comparat cu fostul tenismen. Ilie Năstase devine motiv de ceartă în căsnicia fostei sale soții, Brigitte.

Florin Pastramă e iritat la culme când o aude pe Brigitte vorbind despre fostul ei soț. Și mai ales când este comparat cu Ilie Năstase.

Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai mă Brigitte, ce ţi-a dat ţie domnul Ilie: două ceasuri, două genţi şi datorii. Am şi eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuţie”, a spus Florin Pastramă, sătul să audă numele lui Ilie Năstase.

Ilie Nastase, motiv de cearta in casnicia fostei sale sotii, Brigitte
Ilie Nastase, motiv de cearta in casnicia fostei sale sotii, Brigitte

Ce îi reproșează Brigitte lui Ilie Năstase

Ilie Năstase, care a împlinit de curând 75 de ani, este atât de prezent în gândurile fostei sale soții, încât aceasta „dă din casă” în timpul reality-show-ului „Brigitte&Pastramă”, de la Antena Stars. Brigitte și-a adus aminte cum Nasty nu o lăsa să facă pască și era nevoită să comande totul de la „cel mai scump și cel mai de fițe laborator”.

N-am mai făcut pască de 11 ani şi o să vă şi argumentez de ce. Pentru că în căsnicia mea cu Ilie Năstase, timp de nouă ani de zile, am comandat de la cel mai scump şi cel mai de fiţe laborator prăjituri, cozonac, pască.

Nu mă lăsa să fac. Dar acum am zis că dacă tot mi-am cumpărat la reducere robotul acela de bucătărie o să fac şi cozonac, şi pască”, a spus Brigitte Pastramă, în cadrul reality-show-ului „Brigitte&Pastramă”.

Cum a reacționat Ilie Năstase când a aflat că Brigitte îl tot pomenește

Ilie Năstase este motiv de ceartă în căsnicia fostei sale soții. Primul lider ATP din istorie spune că nici nu mai vrea să audă de Brigitte. Argumentul său este că acum are altă soție și nu îl interesează ce a fost în trecut.

Eu am o soție, eu nu mai am nimic cu Brigitte. De ce nu mă întrebați și de fostele? Că am mai fost însurat. Eu am pe cineva acum, sunt cu cineva și doar persoana ei mă interesează. Ce spune Brigitte despre mine nu mă interesează. Eu am o soție acum, normal că se enervează uneori, este ceva firesc. Mă deranjează subiectul acesta”, a spus Ilie Năstase, conform impact.ro.