Ilie Năstase și-a bătut soția? Ioana: ”Am sunat la 112, sunt în stare de șoc!”. Ilie: ”Așa spune ea? Nu-mi aduc aminte!”

Sorin Chiriac 08.01.2021, 23:51
Ilie Năstase și-a bătut soția? Ioana: ”Am sunat la 112, sunt în stare de șoc!”. Ilie: ”Așa spune ea? Nu-mi aduc aminte!”

Este știrea momentului în România: Ilie Năstase și-a bătut soția? Ioana Năstase face declarații șocante, din care reiese clar că fostul mare tenisman a agresat-o fizic! La rândul său, Ilie Năstase frapează, declarând că nu își amintește nimic. Cum s-a întâmplat totul?

Ilie și-a lovit șoția întoarsă de la munte?

Ilie Năstase și-a bătut soția vineri seară, după ce aceasta abia venise de la munte! Totul a avut loc într-o locație din București, iar Ioana Năstase a chemat de urgență poliția la fața locului. N-a depus plângere la poliția, dar totul s-a aflat!

E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a declarat Ioana Năstase pentru ProSport.

Ioana Năstase se teme pentru siguranța ei!

La câteva ore după nefericitul eveniment, Ioana Năstase încă era șocată de ceea ce i se întâmplase. Mai mult, soția lui Ilie Năstase a recunoscut că se teme pentru siguranța ei. Iar pentru asta, a spus că va încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma ei.

„Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a adăugat Ioana Năstase.

Ilie Năstase: ”Așa spune ea? Nu-mi aduc aminte!”

Cel puțin la fel de șocantă este și reacția lui Ilie Năstase. Fostul mare sportiv vrea să dea senzația că nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat Ilie Năstase pentru gandul.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe