„Năstase, prostule!”. Cine este omul care și-a permis să-l jignească pe cel mai mare tenismen al României

Gabriel Eșanu 29.12.2020, 17:52
„Năstase, prostule!”. Cine este omul care și-a permis să-l jignească pe cel mai mare tenismen al României

Ilie Năstase a scris o pagină în istoria tenisului și este primul lider al clasamentului ATP. De asemenea, a câștigat două titluri de Grand Slam, la US Open și Roland Garros. De asemenea, „Nasty” s-a remarcat și datorită stilului jovial, pe care l-a păstrat și în viața privată. Iar relația de prietenie pe care a avut-o mereu cu Ion Țiriac a fost mereu specială. Cei doi și-au permis mereu să își vorbească fără niciun fel de rețineri. Uneori, cei din jur ar crede că se sare calul, dar ei nu s-au supărat niciodată.

Ilie Năstase, despre prietenia care îl leagă de atâția ani de Ion Țiriac: „Nu arată, dar este un tip foarte sensibil”

„Avea Țiriac o motocicletă cehă și mergeam la 6 dimineața la pescuit cu el. Avea niște cisme din alea lungi de cauciuc. Într-o zi am prins și eu un pește mai mare și zice: ‘Năstase, prostule! Eu sunt profesionist și tu ai luat peștele mare din prima. Eu mă chinuiesc aici… Ce norocos poți fi!’. El nu arată, este un tip foarte sensibil. Dar toată lumea îl percepe ca pe un om dur, care e foarte rece. Nu e adevărat!”, a povestit Ilie Năstase la emisiunea Rețeaua de Idoli, pe TVR.

Ilie Năstase a povestit și planul nebunesc pe care îl are alături de bunul său prieten Ion Țiriac. Cei doi vor să revadă orașele în care au jucat de-a lungul anilor în circuitul profesionist. Vor face un tur împreună, în avionul privat al lui Țiriac.

„Eu și Ion Țiriac avem multe amintiri trăite împreună! Am vorbit despre un proiect, este ideea mea, să facem un tur al lumii la toate turneele la care am jucat, cu avionul lui! Eu am glumit: ‘Să luăm și niște fete în avion!’. Dar el mi-a spus: ‘Vezi că ești însurat, Năstase, potolește-te!’ Acum, când fiecare și-a făcut treaba pe felia lui, vrem să mergem relaxați, fără presiune de tenis”, a mai spus Năstase pentru sursa citată.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe