Ilie Năstase, șocat de ultimele vești! Fiica lui și-a făcut cont pe OnlyFans! Primele poze destinate adulților: ”Spuneți ce vreți!”

Autor: Andrei Alexandra / 25.05.2022, 17:18
Ilie Năstase, șocat de ultimele vești! Fiica lui și-a făcut cont pe OnlyFans! Primele poze destinate adulților: ”Spuneți ce vreți!”

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase (75 de ani), Charlotte (32 de ani), și-a făcut cont pe platforma OnlyFans.

Charlotte Năstase a făcut anunțul pe pagina ei de Instagram. Cei care vor să vadă poze cu aceasta în ipostaze îndrăznețe sunt nevoiți să plătească peste 30 de dolari pe lună.

Charlotte Năstase are cont pe OnlyFans

Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris Charlotte Năstase, pe Instagram.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986 i-a adoptat pe Charlotte și pe Nicholas. După divorțul cu Alexandra King, aceștia au rămas alături de mama lor, în Statele Unite ale Americii.

Mihai Trăistariu o apără pe Charlotte Năstase

Cântărețul Mihai Trăistariu are și el cont pe OnlyFans și este de părere că fata lui Ilie Năstase nu a făcut acest lucru pentru bani.

De ce să n-aibă cont și ea, sunt o grămadă de vedete care au cont aici. Sunt tot felul de vedete înscrise pe platforma pentru adulți, nu este rușinos, depinde cum privești. Poate se simte mai sexy, nu cred că a făcut-o pentru bani, tocmai ea, nu este cazul ei.

De exemplu, Jennifer Lopez, care și ea are cont, își pune poze cu un picior ieșit din cadă, poză care nu mergea pe Facebook, căci lumea ar fi zis: ”Ce, ai înnebunit?”.

Acest site a pornit inițial ca un site de socializare normal, dar e cu bani, plătești o taxă. Mulți și-au făcut și postat poze mai intime, dacă tot e cu taxă și nu au acces minorii. Trebuie să vii cu cardul, să ai peste 18 ani, ca să nu fie discuții. Văzând că se câștigă bani, vedetele de-a dreptul sexy-porno s-au mutat și ele acolo”, a declarat Trăistariu, conform Ego.ro.