Cum l-a filmat Nadia Comăneci pe Ilie Năstase. Imagini incredibile au ieșit la iveală: „Să-mi dai banii!”

Giosanu Catinca / 25.05.2022, 09:15
Cum l-a filmat Nadia Comăneci pe Ilie Năstase. Imagini incredibile au ieșit la iveală: „Să-mi dai banii!”

Ilie Năstase și Nadia Comăneci se cunosc de mulți ani de zile. Ambii au scris istorie în lumea sportului, iar acum s-au deplasat la Roland Garros pentru a o susține pe fiica lui Stere Halp. Cum l-a filmat Nadia Comăneci pe Ilie Năstase.

Ilie Năstase, surprins de Nadia Comăneci la Roland Garros

Simona Halep a debutat marți, 24 mai la Grand Slam-ul parizian. Ea a avut parte de o surpriză de proporții. Constanțeanca a beneficiat de susținerea lui Ilie Năstase la Roland Garros. Fostul mare tenismen a mers în Franța pentru a asista la meciul dintre Simona Halep și Nastasja Schunk. Același lucru l-a făcut și Nadia Comaneci, cea mai valoroasă gimnastă a tuturor timpurilor.

Ilie Năstase o cunoaște Nadia Comăneci de pe vremea când fosta mare gimnastă avea doar 15 ani. Ce doi se află la Paris, acolo unde urmăresc cu mare interes ediția din acest an a Roland Garros.

Cum l-a filmat Nadia Comăneci pe Ilie Năstase

Înainte de debutul Simonei Halep, cei doi le-au dat autografe fanilor lor. Fostul jucător de tenis a pus apoi mâna pe rachetă și a intrat pe teren, pentru a face o mică demonstrație.

Haide, dați-mi banii.”, a spus fostul mare jucător de tenis.

În Bitcoin îți dăm.”, a fost reacția unuia dintre fani.

Momentul a fost surprins de cea mai iubită gimnastă din toate timpurile. Nadia Comăneci a distribuit imaginile pe contul ei de socializare.

Odată campion… Întotdeauna campion”, a scris Nadia Comăneci pe contul oficial de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

Cum s-a descurcat Simona Halep în primul tur la Roland Garros

Simona Halep a învins-o pe Nastasja Schunk (Germania, 165 WTA) și s-a calificat în turul secund la Roland Garros. Constănțeanca o va întâlni pe Qinwen Zheng (China, 74 WTA) în manșa secundă.

În cazul în care va trece de sportiva din China, jucătoarea noastră o va înfrunta pe Jelena Ostapenko, sportivă de care experții americani cred că Halep nu are cum să treacă.

Simona a fost numărul 1 și toate fetele care vin din urmă vor să o bată pe ea, sau pe Swiatek. Toate dau cel mai bun din ele când joacă cu cineva care a fost numărul 1. Nu mai contează că acum e 20. Dacă ai fost cândva numărul 1, nu are cum să te conteste cineva.

Sigur că poate câștiga Roland Garros, dar nu e nevoie să revină pe primul loc. E mai important să câștige turnee de Grand Slam decât să fie pe primul loc. A fost deja, nu mai are nevoie de numărul 1. De ce? Ai fost o dată acolo, acum turneele de Grand Slam sunt mai importante.”, a afirmat Ilie Năstase, într-o intervenție la Pro Arena.

Turneul de la Roland Garros este programat între 22 mai și 5 iunie 2022 și are premii în valoare totală de peste 43,6 milioane de euro.