Ilie Poenaru revine în Liga 1! Semnează cu o echipă de tradiție, unde se anunță investiții de milioane de euro în noul sezon

Moldoveanu Camelia / 11.05.2022, 21:06
Ilie Poenaru revine în Liga 1! Semnează cu o echipă de tradiție, unde se anunță investiții de milioane de euro în noul sezon

Ilie Poenaru urmează să semneze cu o echipă din Liga 1. Din staff o să facă parte și Marin Dună, secundul care deține Licența PRO, în timp ce fostul tehnician al celor de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș nu a obținut-o încă.

Ionuț Badea, înlocuit de Ilie Poenaru

UTA Arad o să renunțe la Ionuț Badea, asta după ce tehnicianul a ratat obiectivele echipei. „Bătrâna Doamnă” nu a intrat în zona de play-off și nu s-a calificat pentru barajul de Conference League.

Astfel, Badea o să mai conducă echipa „roș-albă” doar în meciul de vineri seara, contra Dinamo. În locul lui o să fie adus Ilie Poenaru, tehnicianul care a mai antrenat Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș.

Cel mai probabil din staff-ul lui Ilie Poenaru o să facă parte și Marin Dună, antrenorul care deține Licența PRO. Alex Petcu ar putea fi noul preparator fizic al celor de la UTA Arad, asta dacă Poenaru nu o să opteze pentru Bogdan Hetco. Cel din urmă a mai lucrat cu Ilie Poenaru și la Clinceni.

Ilie Poenaru își propune o întărire a echipei pentru a prinde sezonul viitor play-off-ul. Potrivit prosport.ro, arădenii o să se bazeze pe Balauru, Erico, Benga, Ubbink, Baha, Otele, Vukcevic, Isac, Miculescu, Hoxhallari și pe alți 2-3 fotbaliști din actualul lot. Însă, Pernaru o să aibă sarcina de a-și găsi unul-doi mijlocași, atacanții și fundașii de bandă stânga.

Gigi Becali are doar cuvinte de laudă la adresa lui

Antrenorul s-a bucurat foarte mult pentru fiecare victorie obținută de FCSB, semn că ține enorm să rămână în cursa pentru titlu. Însă, în ultima vreme s-at vehiculat multe nume care ar urma să-i ia locul din sezonul următor. Gigi Becali îl asigură că nu se pune problema unei schimbări de antrenor, chiar dacă îl admiră pe Ilie Poenaru.

A demonstrat, nu că zic eu. A făcut omul ce a făcut, dar nu se pune problema să colaborăm acum, pentru că eu am un antrenor, n-are rost să discutăm. Dacă vrea omul, și-l prelungește. Dacă nu ia titlul, ce? Ce vină are el? Vina e tot a mea. El are vreo vină?”, a spus Gigi Becali pentru Sport X.

Toni Petrea a revenit la FCSB, după ce actualul selecționer al României, Edi Iordănescu, a rupt contractul cu Gigi Becali. Este al doilea mandat al fostului secund al lui Laurențiu Reghecampf. În primul a strâns 49 de meciuri (28 de victorii, 8 egaluri și 13 înfrângeri), iar acum a ajuns la partida cu numărul 17 pe banca roș-albaștilor.