Imagine de milioane la finala Campionatului Mondial. Celebrul David Beckham s-a afișat cu o campioană iubită de români

Radu Bordei 19.12.2022, 19:41

Finala Campionatului Mondial a atras vedete din toată lumea. Nu avea cum să lipsească fostul mare internațional englez, David Beckham. Fostul fotbalist a fost ambasadorul acestei ediții. În tribune acesta a dat peste sportiva care a reușit să realizeze o performanță unică în tenis. Este vorba de jucătoarea cu origini în România, Emma Răducanu.

Poza care a strâns multe like-uri, la finala Campionatului Mondial. David Beckham a stat alături de Emma Răducanu

Fostul mare internațional a luat loc în tribune la ultimul act al Cupei Mondiale. De acolo a asistat la cea mai frumoasă finală din istoria turneului. Nu a fost singur, la câteva locuri distanță a apărut Emma Răducanu, marea speranță de 20 de ani a tenisului britanic. Sportiva cu origini din România a șocat întreaga lume a tenisului când, în 2021, a devenit prima sportivă din istorie care se impunea la un Grand Slam după ce venise din calificări. A fost un succes care a catapultat-o printre numele uriașe ale sportului și a transformat-o într-un brand veritabil. A devenit una din imaginile sportului de peste Canalul Mânecii.

David Beckham, un iubitor de tenis, este și un admirator al Emmei, așa că cei doi s-au întreținut și s-au imortalizat în poză. „Ce bine îmi pare să te văd” i-a transmis fostul mijlocaș tinerei campioane.

Emma Răducanu, al cincilea antrenor în mai puțin de doi ani

Sunt șanse destul de mari însă ca nici acest parteneriat să nu dureze foarte mult. Jurnaliștii de la The Guardian au informat că această colaborare este momentan doar una „de probă”. Rămâne de văzut cât va dura. Emma Răducanu este cunoscută pentru faptul că tinde să își schimbe foarte des, și foarte ușor, antrenorii. Mai ales după succesul istoric de la US Open 2021.

Tânăra jucătoare cu tată român a fost chiar criticată destul de des în Marea Britanie, și nu numai, pentru această „tendință”. De exemplu, Chris Evert, fosta mare jucătoare de tenis din Statele Unite ale Americii, a spus în luna mai a acestui an că pentru ea reprezintă o dilemă acest mod de lucru al Emmei.

Scopul și visul tuturor este să găsească persoana potrivită pentru a fi antrenor. Evident, ea nu a găsit persoana potrivită. Este foarte radical ceea ce face, are trei sau patru oameni care o ajută. Pentru mine, asta ar fi foarte confuz. Îmi plăcea să fac lucrurile foarte simplu când eram în turneu, să am un antrenor în care pot avea încredere și să îl respect.

Nu pot judeca, dar cred că și ea va avea un antrenor singur la un moment dat pentru că își va da seama că este mai ușor mental, emoțional și fizic să ai o singură persoană în care te poți încrede cu adevărat, a spus ea, citată la acel moment de Eurosport.

Urmăriți Playsport.ro și pe