Imagini îngrijorătoare cu Ianis Hagi. Cum a ajuns să arate după intervenția chirurgicală. Fanii au reacționat imediat

Dragos Stefanescu 05.04.2022, 18:42
Imagini îngrijorătoare cu Ianis Hagi. Cum a ajuns să arate după intervenția chirurgicală. Fanii au reacționat imediat

Ianis Hagi se află în plin proces de recuperare după accidentarea suferită la începutul acestui an. Internaționalul român își ține la curent fanii cu evoluția situației sale. Recent, Ianis a postat pe rețelele de socializare un video în care jonglează cu mingea. Imaginile au produs totuși îngrijorare în rândul fanilor săi. În filmare se vede clar că Ianis a pierdut mult din masa musculară pe care o avea înaintea accidentării.

Ianis Hagi, video în care jonglează cu mingea. Imaginile arată clar că internaționalul român a pierdut mult din masa musculară

Ianis Hagi (23 de ani) se află în plină recuperare după accidentarea suferită la începutul anului, în meciul Rangers – Stirling, scor 4-0. Internaționalul român a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior. Această accidentare îl va ține pe Ianis departe de gazon aproximativ șase luni.

Revenit de curând în sala de forță, Ianis Hagi a dorit să-și anunțe fanii cum decurge recuperarea sa. Astfel, el a publicat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare jonglând cu mingea în sala de antrenament. El a adăugat un comentariu amuzant în descrierea acestui video.

A trecut ceva timp. PS: Încă am ambele picioare!”, a scris Ianis Hagi.

Totuși, imaginile au produs îngrijorare printre fanii lui Ianis. Se vede clar că acesta a pierdut mult din masa musculară pe care o avea înaintea accidentării, picioarele sale fiind acum foarte subțiri.

Un specialist a analizat situația lui Ianis Hagi. Internaționalul român va rata și startul sezonului viitor

Ben Dinnery, un specialist în accidentări din Marea Britanie și deținător al publicației Premier Injuries, a analizat situația lui Ianis Hagi și a venit cu un verdict trist.

Dinnery a confirmat faptul că mijlocașul român va lipsi și în debutul stagiunii următoare și a explicat de ce îi va fi mai greu lui Ianis să se refacă după ruptura de ligamente.

S-a operat în ianuarie. În mod normal pre-sezonul va începe în iunie. Iar luna în care el ar putea să se întoarcă este august. Deci va rata cea mai mare parte a pregătirii de vară și nu va putea să-și dezvolte acea formă competitivă prin programul de pre-sezon. Deci, în startul sezonului viitor, va fi mai mult în acea fază în care va începe treptat să se alăture grupului. În cele din urmă, când se va întoarce, ar putea fi o revenire treptată. Așa că ar mai putea dura încă 5-6 săptămâni de când revine și până când va putea să înceapă un meci din primul minut. Deci, în total, vorbim de 8 luni de zile de recuperare. După orice perioadă de absență, este nevoie să ne aclimatizăm înapoi la acel mediu competitiv”, a declarat Ben Dinnery, potrivit footballinsider247.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe