Plecarea lui Ianis Hagi la Galatasaray, pusă la îndoială de Gică Popescu: „Nu știu să fi vorbit cineva de transfer”

Bordei Radu 25.01.2023, 10:55
Plecarea lui Ianis Hagi la Galatasaray, pusă la îndoială de Gică Popescu: „Nu știu să fi vorbit cineva de transfer”

Ianis Hagi poate oferi cea mai spectaculoasă mutare a unui jucător român în această perioadă de mercato. Fotbalistul este pe lista de achizţii a celor de la Galatasaray. Antrenorul turcilor, fostul mare internaţional Okan Buruk îl doreşte pe tricolor la echipă, forţând achiţionarea sa în contextul luptei pentru titlu pe care o duce formaţia Cim Bom.

Gică Popescu nu crede în transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. „Ar fi ceva senzațional”

Președintele celor de la Farul este una din persoanele cele mai apropiate de familia Hagi, de aceea ar fi printre primii care ar afla de un eventual transfer al fiului „Regelui”. Mijlocașul celor de la Rangers este dorit la Istanbul, spre bucuria suporterilor Cim Bom. Aceștia ar declanșa o adevărată nebunie dacă ar afla că un nou Hagi va juca iar în tricoul echipei favorite. Deocamdată, însă, nu există nicio ofertă oficială și timp nu ar mai fi mult pentru un eventual transfer.

Ar fi un lucru senzațional, dar eu nu știu să vorbească cineva despre trecerea lui Ianis la Galatasaray. Acolo tatăl lui a făcut istorie, ar fi o mutare interesantă. Însă Ianis trebuie să revină pe teren, el asta își dorește cel mai tare. Semnele sunt bune, a jucat într-un meci școală, a dat gol, a dat și pasă de gol. S-a bucurat foarte tare, așteaptă de atâta timp. Acum este important să joace la Rangers, să prindă minute, să fie bine la vară și cred că apoi se poate vorbi de un transfer, a comentat Gică Popescu, la Digisport.

Galatasaray face eforturi pentru transfer

Turcii sunt interesaţi de transferul românului şi sunt dispuşi să negocieze cu scoţienii pentru a-l aduce pe fotbalistul naţionalei la fosta câştigătoare a Cupei UEFA. Iar semnale în această privinţă au apărut deja în presa de pe Bosfor.

Gruparea galben-roșie se pregătește să joace tare în perioada de transferuri din această iarnă. Galatasaray, care nu a putut profita din plin de mai mulți jucători de atac – în special Rashica, Mata and Seferovic – și-a propus să transfere marcatori. Aslan a pornit deja demersurile pentru starul român Ianis Hagi.

Care a stat departe de gazon pentru aproximativ un an de zile și care este așteptat să revină pe teren la finalul acestei luni. Galatasaray a urmărit cu mare atenție starea de sănătate a starului român și se pregătește să îl transfere pe Ianis, fiul legendei Gheorghe Hagi. Antrenorul Okan Buruk este cel care insistă pentru transferul fiului fostului său coechipier, notează jurnaliştii de la Karar.

Rangers nu se va despărţi însă de el aşa uşor. Informaţii din jurul echipei scoţiene arată că managerul Michael Beale vrea să se bazeze pe el din primul minut imediat cum recuperarea sa va fi completă. Acesta lucru s-ar putea întâmpla pe 28 ianuarie, împotriva celor de la St Johnstone.
Urmăriți Playsport.ro și pe