Imaginea serii după FC Argeș – FCSB 2-3. Mihai Stoica și-a pus o găleată pe cap și sărbătorit alături de Peluza Nord

Octavian Vasilescu / 21.03.2022, 12:09

FCSB a câștigat în minutul 90+4 meciul cu FC Argeș, iar managerul general Mihai Stoica (56 de ani) s-a bucurat din plin la finalul partidei.

Mihai Stoica, euforic după FC Argeș – FCSB 2-3

După meci, jucătorii de la FCSB au cântat alături de Peluza Nord. Galeria vicecampioanei a venit în număr mare la Pitești, pentru al doilea joc din play-off-ul Ligii 1. MM Stoica a trăit la intensitate maximă partida din Trivale, iar după meci și-a pus o găleată pe cap și a mers să cânte alături de jucători.

Fotografii prezenți la stadion au surprins momentul, iar imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase. În galeria foto de mai sus puteți vedea cele mai tari imagini de la meciul FC Argeș – FCSB 2-3.

FC Argeș – FCSB 2-3. Oaspeții au câștigat în minutul 90+4

Andrei Dumiter a înscris golul victoriei în minutul 90+4, după ce FCSB a condus cu 1-0 și 2-1 pe parcursul partidei. FC Argeș a egalat de fiecare dată, de la 11 metri, iar al doilea gol a venit atunci când piteștenii evoluau în zece oameni. Ionuț Șerban a fost eliminat în repriza secundă.

Clasament play-off Liga 1

FCSB s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj după acest succes cu FC Argeș.

În runda următoare, FCSB va primi vizita celor de la Universitatea Craiova. Pentru FC Argeș urmează o deplasare pe terenul campioanei CFR Cluj.

  1. CFR Cluj – 42 pct.
  2. FCSB – 37 pct.
  3. Universitatea Craiova – 30 pct.
  4. FC Voluntari – 27 pct.
  5. Farul Constanța – 25 pct.
  6. FC Argeș – 24 pct.

Ce a spus Toni Petrea după FC Argeș – FCSB 2-3

Antrenorul de la FCSB, Toni Petrea, rămâne cu picioarele pe pământ după victoria cu FC Argeș.

Important e că am câştigat. Am avut şi un om în plus. Am avut şi penalty-ul acela… Mă bucur că am reuşit să marcăm, să câştigăm. Trei puncte după un meci frumos, cu de toate, faze de poartă. Penalty-uri, cartonaş roşu. Sper să o ţină tot aşa cei de la FC Argeş.

Am ajuns în situaţia de a fi egalaţi de două ori, e păcat de efort, de munca depusă, să luăm două goluri cadou. Trebuie să fim mai atenţi în unele momente.

Chiar nu vreau să mă mai gândesc la acest lucru (n.r lupta pentru titlu). De câte ori ne-am gândit, am făcut calcule, nu am reuşit să câştigăm noi meciurile. Am vorbit şi cu jucătorii să luăm meci cu meci. Vedem ce se va întâmpla în continuare.

A fost un meci aspru, s-a văzut o dorinţă din partea lor. Se motivează în plus, trebuie să ne obişnuim.

O să avem câteva zile libere acum, jucătorii merită după atâta efort. Îmi doresc ca Tavi Popescu să se întoarcă sănătos de la echipa națională și să joace cu încredere, dacă va evolua”, a spus Toni Petrea, după FC Argeș – FCSB 2-3.