Imaginea zilei la Australian Open. Momentul care l-a făcut uitat pe Djokovic. FOTO

Moldoveanu Camelia / 16.01.2022, 19:32

Expulzarea lui Novak Djokovic din Australia a fost uitată imediat, asta după ce un alt jucător de tenis a fost surprins într-o ipostază inedită. Toți ochii la Australian Open au fost ațintiți asupra celui mai controversat bărbat din tenis.

Djokovic e un subiect expirat. Nick Kyrgios a făcut senzație la Australian Open

Australianul „bad boy” din circuitul ATP, Nick Kyrgios, a făcut senzație în timp ce se antrena pentru primul Grand Slam al anului. În vârstă de 26 de ani, sportivul ocupă locul 114 în circuitul mondial și de cele mai multe ori nu atrage toate privirile cu performanțele sale sportive, ci cu viața amoroasă.

Ei bine, și de această dată Kyrgios s-a făcut remarcat cu ajutorul iubitei sale. Sportivul are o nouă relație, mai exact se iubește cu Costeen Hatzi. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional în complexul sportiv de la Melbourne Park. Astfel subiectul Djokovic pare deja unul expirat.

În trecut, Nick Kyrgios era însoțit peste tot de fosta iubită, Chiara Passari. Cea din urmă a șocat pe toată lumea cu dezvăluirile halucinante pe care le-a făcut despre un jucător de tenis de top. Se pare că sportivul a înșelat-o în repetate rânduri, iar mai apoi a lăsat-o în mijlocul New York-ului fără portofel și telefon. Însă dezvăluirile nu se încheie aici.

„M-a lăsat în mijlocul orașului New York”

Rănită și cu o mare dorință de răzbunare, Chiara Passaria postat trei Insta Story-uri, în urmă cu câteva luni, în care a scos de „sub preș” toate problemele pe care le-a avut cu Nick Kyrgios.

Chiara Passaria și Nick Kyrgios s-au despărțit în luna octombrie a anului trecut, după o relație extrem de tumultoasă. Cu toate că a trecut ceva vreme de atunci, modelul american nu a îngropat încă securea războiului și într-un moment mai delicat a dezvăluit prin ce momente neplăcute a trecut pe vremea când se iubea cu jucătorul de tenis australian.

În prima postare a adăugat câteva mesaje dintre ea și Kyrgios, bineînțeles că unele deloc frumoase, peste care a scris „Doar să văd aduc aminte ce om de nimic este”.

Ulterior a publicat o conversație dintre Nick Kyrgios și Mary Vitinaros, un alt model american cu care jucătorul de tenis și-ar fi înșelat iubita.

Trimitea astfel de mesaje altor fete când era în oraș, pentru a se putea duce la ele, în timp ce iubita lui îl aștepta acasă”, a scris Chiara Passari.

Însă frumoasa americancă nu s-a oprit aici.

Nu pot uita momentul în care m-a lăsat în mijlocul orașului New York, la 4 dimineața, mi-a luat telefonul și portofelul, a urcat într-o mașină unde era o fostă iubită de-ale lui și au plecat la club.

Am fost abandonată, la propriu. Apoi a spus că n-a știut că avea toate lucrurile mele la el”, a mai spus scris Chiara Passari.