Imagini emoționante cu tatăl lui Lewis Hamilton și Max Verstappen! Anthony Hamilton s-a dus în boxa noului campion din Formula 1

Olteanu Ștefan / 12.12.2021, 21:14

Max Verstappen, noul campion mondial din Formula 1, a fost surprins la scurt timp după Marele Premiu de la Abu Dhabi de un gest frumos făcut de tatăl lui Lewis Hamilton. Anthony Hamilton a fost în boxa pilotului Red Bull pentru a-i strânge mână și a-l felicita.

Max Verstappen, felicitat de tatăl lui Lewis Hamilton. Filmarea s-a viralizat instant

Anthony Hamilton, tatăl lui Lewis, a dat dovadă de mult respect după finalul cursei de la Yas Marina și a mers în boxa lui Max Verstappen pentru a-l felicita.
Verstappen și Lewis Hamilton s-au luptat până în ultimul tur pentru titlul de campion mondial, iar victorios a ieșit olandezul de 24 de ani.
Verstappen l-a depășit pe Hamilton cu doar câteva curbe înainte de finalul cursei și a devenit primul olandez din istorie care câștigă titlul în Formula 1.
Deși cursa a fost una controversată, tatăl lui Hamilton a demonstrat că este un adevărat diplomat și i-a strâns mâna marelui rival al fiului său.
Momentele petrecute în boxa pilotului Red Bull au fost surprinse de camerele de filmat și publicate pe pagina de Twitter oficială a Formula 1.

Un moment emoționant cu Max și Jos Verstappen în timp ce sunt felicitați de tatăl lui Lewis Hamilton, Anthony”, au scris oficialii F1.

Lewis Hamilton l-a îmbrățișat pe Max Verstappen după cursa de la Abu Dhabi. Gest de mare campion al britanicului

Lewis Hamilton a ratat șansa de a cuceri al optulea titlu de campion mondial în Formula 1, însă pentru câteva momente a lăsat rivalitatea la o parte și l-a îmbărțișat pe Max Verstappen.

Pe modelul tatălui său, Hamilton a demonstrat că este un diplomat și l-a felicitat pe rivalul său:

Îi felicit pe Max, el și echipa lui au făcut o treabă bună. Anul acesta am făcut o treabă bună, a fost un sezon dificil și sunt mândru de ce am reușit alături de echipa mea.

Am dat totul, n-am renunțat niciodată, toată lumea a muncit enorm. M-am simțit foarte bine în acest final de sezon, vreau doar să vă urez Crăciun fericit și vom vedea ce se va întâmpla în sezonul următor”, a spus Lewis Hamilton, la scurt timp după ce l-a felicitat personal pe Verstappen.

Lewis Hamilton l-a îmbrățișat pe Max Verstappen după cursa de la Abu Dhabi
Lewis Hamilton l-a îmbrățișat pe Max Verstappen după cursa de la Abu Dhabi

Cum s-a câștigat titlul la Formula 1. Povestea celor 11 secunde între Hamilton și Verstappen.