Imagini incredibile. I-a dat un pumn în timpul cursei, victima a fost K.O.

Gabriel-Alexandru Ioniță 01.04.2022, 16:24
Imagini incredibile. I-a dat un pumn în timpul cursei, victima a fost K.O.

Imagini incredibile au avut loc la o competiție de atletism dedicată elevilor de liceu din statul american Florida. Este vorba despre Tohopekaliga Tiger Invitational, care a avut loc în orașul Kissimmee, reședința regiunii Osceola din Florida.

Concret, în timpul cursei de 1.600 de metri, unul dintre participanți a fost lovit cu un pumn în plină figură, chiar în timp ce alerga pe pistă, de către un individ care nici măcar nu participa la această cursă. Potrivit Fox Sports, acesta se pregătea doar pentru o cursă care urma să înceapă ulterior.

Imagini incredibile la o competiție de atletism din Florida

Conform oamenilor care au fost prezenți la acest eveniment și au văzut exact ce s-a întâmplat, totul a pornit în momentul în care alergătorul i-a spus agresorului său să se dea la o parte de pe pistă. Evidentă că avea dreptate, întrucât respectivul nu concura în acel moment.

Doar că acesta a fost foarte deranjat de acest reproș. Așa că l-a așteptat pe alergător să se întoarcă în același loc, în turul următor de pistă. Moment în care, nu numai că nu s-a dat la o parte, ci, mai mult, a stat chiar în fața „rivalului” său și l-a împiedicat să avanseze pe culoar.

În acel moment, concurentul l-a împins nervos pe cel care deranja în mod voit desfășurarea cursei, iar atunci situația a degenerat. Agresorul a început să alerge după concurent, iar în momentul în care s-a apropiat suficient de mult de el, l-a lovit cu pumnul în figură, cumva din lateral, spre stupoarea tuturor celor prezenți la acest eveniment.

Poliția a sosit de urgență la fața locului și a deschis o anchetă

Momentul a fost unul șocant pentru toți cei care au asistat din tribune. Asta întrucât sportivul agresat a căzut inert la pământ și nu s-a ridicat timp de secunde bune.

Reacția spectatorilor a fost una extrem de clară, de dezaprobare a acestui eveniment nefericit pentru un teren de sport. Poliția a fost chemată de urgență la fața locului și a deschis o anchetă în acest sens. În prezent, nu se cunosc detalii referitoare la o eventuală plângere depusă de victimă după acest incident.

10 ani de suspendare din cauza dopajului! E decizia în cazul nigeriencei Blessing Okagbare, vicecampioană olimpică la atletism

Urmăriți Playsport.ro și pe