Imagini senzaționale de la derby-ul Rapid – FCSB 2-0. Ce VIP-uri au venit în Giulești

Octavian Vasilescu 24.07.2022, 23:46

Rapid a învins FCSB, scor 2-0, în marele derby din etapa cu numărul 3. Giuleștenii au tranșat duelul în prima repriză.

Fotograful Playsport prezent pe Stadionul Rapid-Giulești a surprins imagini superbe de la nivelul gazonului. Atmosfera a fost superbă, demnă de un asemenea derby.

VEZI AICI Tot ce s-a întâmplat în derby-ul Rapid – FCSB

Atmosferă superbă la derby

La tribuna oficială și-au făcut apariția numeroase VIP-uri din România. Politicienii Mircea Geoană și Călin Popescu-Tăriceanu au venit să vadă meciul de pe stadion. A fost surprins la meci și selecționerul României U21, Florin Bratu, dar și Marian Copilu.

De asemenea, mulți rapidiști au venit să-i încurajeze pe elevii lui Adrian Mutu, cum ar fi Vasile Maftei, Ion Manu sau Willy Goanță.

VEZI AICI Cele mai tari imagini de la derby-ul Rapid – FCSB 2-0

Rapid – FCSB 2-0

Echipa pregătită de Adrian Mutu s-a revanșat după înfrângerea din prima rundă, pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 0-1.

Transferat în această săptămână de la CFR Cluj, vârful Dugandzic a debutat cu gol la Rapid. El l-a învins pe portarul Ștefan Târnovanu în minutul 19, cu o lovitură de cap perfectă.

Bouhenna a greșit total o degajare în flancul drept, iar Rapid a profitat. Mingea a ajuns la noul decar din Giulești, Alex Ioniță II, care a centrat perfect. Dugandzic a scăpat din marcaj, s-a înălțat, după care a reluat la colțul lung.

Portarul Ștefan Târnovanu a fost prins pe contre-pied, iar mingea s-a scurs în plasă. Rapid a deschis în acest fel scorul în marele derby cu FCSB.

Căpitanul Cristi Săpunaru a închis tabela, în minutul 40, după ce apărarea vicecampioanei a fost păcălită la o lovitură liberă.

În etapa următoare, Rapid va înfrunta Universitatea Craiova în deplasare. Pentru FCSB urmează returul cu Saburtalo, iar apoi un meci de campionat cu FC U Craiova 1948, pe Arena Națională. FCSB nu a câștigat niciun joc în noul sezon.

Urmăriți Playsport.ro și pe