Imagini unice cu Gigi Becali. Bătut după un joc de barbut? „Vă spun eu…”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 22.09.2021, 09:13

Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că în tinerețe era un împătimit al jocurilor de noroc. De aici au existat mai multe discuții de-a lungul anilor despre anumite momente inedite care l-au avut în prim-plan pe actualul finanțator al FCSB-ului.

Gigi Becali, un mare jucător de barbut după Revoluție

Una dintre aceste discuții este legată de faptul că s-a zvonit pentru mult timp că Gigi Becali mai lua din când în când bătaie, la propriu, la partidele de barbut la care participa. De asemenea, o altă poveste spune că Gică Hagi i-a promis că îi dă cadou o mașină de lux dacă va renunța la acest joc.

Victor Becali, vărul său, a ținut să pună punct acestor speculații. Fostul agent FIFA a explicat că acestea sunt doar povești și că niciodată nu s-a pus problema de așa ceva la acel moment.

Cu toate acestea, el a recunoscut că, atât el, cât și vărul său obișnuiau să joace astfel de jocuri. Chiar dacă ele erau ilegale în România imediat după Revoluție.

Victor Becali a negat toate aceste discuții

Victor Becali a vorbit despre acest subiect în contextul în care i-a fost arătată o fotografie în care Gigi Becali apare având un ochi umflat. Fotografia reprezintă o captură făcută după un reportaj realizat de TVR în 1990.

Gigi Becali apare pe o filmare cu un ochi umflat. Sursă foto: GSP
Gigi Becali apare pe o filmare cu un ochi umflat. Sursă foto: GSP

(Despre ochiul umflat al lui Gigi Becali) În orice caz nu a fost de la vreo bătaie. De unde, Gigi făcea scandaluri?

(Dacă mai lua bătate Gigi Becali la barbut) Astea sunt prostii, invitați niște coate goale care nu au ce face. Niște atârnători care vin și spun fel și fel de prostii și de povești. Nu există așa ceva.

(Dacă i-a promis Gică Hagi o mașină dacă se lasă de barbut) Astea sunt porcării. Cine spune astea? Nici vorbă de așa ceva. Prietenia lui cu Hagi e cu totul altă discuție, dar nu i-a promis așa ceva.

(Dar juca Barbut?) Păi și eu am jucat, sigur că da. Care e problema? Jocuri de noroc se joacă și acum, la greu. Atunci era ilegal, dar s-a prescris. Gata.

(Dacă erau zarurile corecte) Ce importanță are acum? Zarurile întotdeauna sunt corecte. Ăla care v-a spus, știe să vă explice cum se făcea? Sunt povești. Eu știu. Persoana care v-a spus ce știa? Doar auzea.

Nu sunt lucruri pe care să le povestesc aici. Zarurile și cărțile sunt întotdeauna corecte. Vorbești cum vorbesc și cei care vin pe aici și spun fel și fel de trăsnăi. Ei nu știu, eu da”, a spus Victor Becali pentru GSP.