Imaginile cu cel mai bine păstrat secret al Emmei Răducanu au apărut. Cine ar fi partenerul de viață al tinerei. E o vedetă mondială

Simion Andrei / 19.09.2021, 20:06

Cel mai bine păstrat secret al Emmei Răducanu a fost dezvăluit la scurt timp după ce sportiva a devenit campioana US Open. Emma s-a bucurat de un succes uriaș, succes care a propulsat-o în atenția întregii lumi. În acest context, presa internațională i-a invadat și intimitatea jucătoarei de tenis. Cine ar fi partenerul de viață al Emmei Răducanu?

Imaginile cu cel mai bine păstrat secret al Emmei Răducanu! Se zvonește că sportiva trăiește o poveste de dragoste cu un celebru cântăreț

Până recent nu se cunoștea niciun detaliu despre viața amoroasă a Emmei Răducanu, fiind cel mai bine păstrat secret al sportivei. Totuși, succesul uriaș de la US Open, unde a devenit campioană, a propulsat-o în lumina reflectoarelor. În acest context, presa internațională i-a invadat spațiul intim și a oferit câteva detalii picante.
Emma Răducanu ar trăi de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu un celebru cântăreț. Potrivit jurnaliștilor de la CelebSaga, Harvey Legh Cantwell ar fi norocosul care a reușit să îi fure inima Emmei.
În vârstă de 22 de ani, Harvey este prezentator TV și cântăreț. El este celebru și pe rețelele de socializare, fiind urmărit de 4 milioane de persoane pe Instagram.
Conform sursei citate mai sus, Harvey și Emma Răducanu ar forma un cuplu de câteva luni de zile. Mai exact, lucrurile au avansat în relația lor după ce sportiva a reușit să ajungă în optimile de finală de la Wimbledon.
Până în prezent, niciunul dintre ei nu a decis să oficializeze relația către public, astfel că rămâne în continuare un mic „secret” al lor.

Harvey Legh Cantwell s-a născut în Kent (Anglia), oraș în care trăiește și Emma Răducanu. În 2019, el a fost nominalizat la premiile „Teen Choice Award”. De asemenea, Harvey a concurat recent și în cadrul unei celebre competiții de dans, difuzată de BBC. Mai multe imagini cu Harvey Legh Cantwell pot fi văzute în galeria foto a articolului.

Bunica noii campioane de la US Open a oferit detalii despre viața pe care o duce Emma Răducanu când vine în România

Câștigătoarea trofeului US Open 2021 este născută în Canada, crescută în Marea Britanie, însă are origini românești și chinezești. Nina Răducanu, bunica din București a tenismenei, a vorbit despre emoțiile prin care a trecut privind competiția din America. Nu a mai văzut-o de multă vreme pe Emma, însă o așteaptă cu brațele deschise așa cum o făcea în fiecare an de dinainte de pandemie.

Eu sunt un om obişnuit cu munca, cu credinţa şi să nu fac rău nimănui. Am văzut (n.r. – finala de la US Open) când a intrat şi mi-a făcut emoţie mare şi am zis: „Doamne, toţi ochii o s-o împingă pe ea, toată America o să fie cu ochii pe ea!”. Şi m-am uitat la reluare pe urmă, a doua zi. Să nu-i transmit vreo emoţie şi ei!
Nu am mai văzut-o dinaintea pandemiei, că nu au avut voie să vină şi nici eu nu am avut voie să ies din casă. Ce am vorbit prin telefon cu ea. Înainte de a pleca în turneul ăsta în America. Mi-a zis că se întoarce sănătoasă acasă, pentru facultate”, a spus Nina Răducanu potrivit Observator.

Ce planuri și-a făcut Emma Răducanu cu marele premiu de la US Open. Unde se duc banii.