Imaginile spun tot. Cum s-a răzbunat Simona Halep pentru o „palmă” dură primită în urmă cu mulți ani

Bordei Radu / 27.03.2022, 20:29

Când a început tenisul, Simona Halep s-a lovit de aceleași probleme cu care se confruntă orice tânăr sportiv, din țara noastră. Sprijinul familiei a fost vital, mai ales că Federația nu a băgat-o mereu în seamă. Mai ales când nu era vedeta de acum. De aceea, fostul lider mondial se bucură acum de sumele importante câștigate într-o carieră strălucită. Și acum se asigură că nu îi mai lipsește nimic.

Simona Halep și-a transformat curtea într-un complex de antrenament. De acum se poate pregăti acasă

Simona Halep nu a avut mereu sprijinul de acum, mai ales la începutul carierei. În 2011, după primul ei turneu de Grand Slam, sportiva a avut nevoie de suport, după ce se accidentase. Se întâmpla chiar înaintea unei partide de FED Cup și oficialii fuseseră furioși pentru că jucătoarea nu se menajase. Asta deși Simona avea șansa să participe la primul ei turneu de Grand Slam, din carieră. De aceea, când tenismena s-a întors în țară, nu a mai avut permisiuena să se antreneze la Centrul Național de Tenis.

Acest lucru a rămas în memoria sportivei noatre, care acum nu mai depinde deloc de nimeni pentru a avea condiții propice de pregătire. Astfel, în curtea vilei de la Snagov, și-a construit un teren de tenis spectaculos. Acesta este unul de hard și este dotat și cu nocturnă. Astfel, jucătoarea poate să se ducă să se antreneze fără probleme.

Simona ratează întoarcerea la lotul național. S-a accidentat grav, în America

Fostul lider WTA a suferit o ruptură musculară la coapsă în semifinala de la Indian Wells, pe care a pierdut-o în fața polonezei Iga Swiatek. Potrivit primei reacții oferite de Simona Halep, ea va lipsi de pe teren cel puțin trei săptămâni. Astfel, va rata meciul cu Polonia, din Billie Jean King Cup (FED Cup). Nici prezența la Roland Garros nu este sigură, în acest moment.

Aveam probleme la coapsă de la semifinala de la Indian Wells şi speram că voi fi mai bine, dar am făcut un RMN seara trecută şi din nefericire a arătat că am o ruptură. Corpul meu are nevoie de timp pentru vindecare. Drept urmare, voi lipsi din competiţii trei săptămâni.

Este o veste foarte dezamăgitoare de împărtăşit. Însă sunt încrezătoare după startul bun de an şi sunt motivată să fac totul pentru a fi pregătită pentru sezonul pe zgură, a transmis Simona Halep, pe Facebook, referitor la ultima accidentare pe care a suferit-o.