FOTO | Imagini demențiale cu noul „cuibușor” de 1 milion de euro al Simonei Halep

Andrei Alexandra 23.08.2022, 11:13

Simona Halep și Toni Iuruc își petrec o bună perioadă din an pe malul Lacului Snagov, unde dețin o vilă impresionantă evaluată la nu mai puțin de 1 milion de euro. Construcția se află în imediata apropiere a Complexului de Pregătire de la Izvorani.

Aici își ține Simona Halep toate trofeele cucerite în tenis! Imagini demențiale cu noul „cuibușor” de 1 milion de euro al sportivei

Simona Halep a achiziționat în urmă cu mai mulți ani suprafața de 10.000 de metri pătrați pe maul Lacului Snagov, iar în 2021 a inaugurat vila de 1 milion de euro în care astăzi își petrece cel mai mult timp alături de soțul Toni Iuruc.

Construcția se află în imediata apropiere a Complexului de Pregătire de la Izvorani și este chiar vizavi de un fost domeniu deținut de Ionuț Lupescu.

Doar achiziția terenului respectiv s-a zvonit la momentul tranzacției că ar fi costat-o pe Simona Halep câteva sute de mii de euro, dar sportiva a refuzat să ofere detalii cu privire la prețul plătit.

Însă, atunci când vorbim despre construcția în sine, aceasta este evaluată la nu mai puțin de 1 milion de euro. Simona Halep are, bineînțeles, vedere direct către lac. Însă, până la lac este întâmpinată și de o super piscină construită chiar în fața livingului.

În interiorul casei, Simona Halep și-a amenajat și o sală de fitness ultramodernă, unde deține aparatură de ultimă oră evaluată la zeci de mii de euro! Aici, Simona Halep se recuperează după jocurile de tenis și are o priveliște de senzație către curtea din fața casei, deoarece peretele exterior este complet din sticlă.

În ciuda celor menționate, piesa de rezistență din casa Simonei Halep de la Izvorani este o cameră construită special pentru ea! Aici, sportiva își ține toate trofeele cucerite în tenis!

Ce a declarat Simona despre vila de 1 milion de euro de la Izvorani. „Soțul meu mi-a amenajat o cameră!”

Despre camera trofeelor, Simona Halep le-a vorbit jurnaliștilor canadieni. În 2022, la Toronto, Halep a cucerit al 24-lea titlu WTA din carieră. Simona Halep a dezvăluit în podcastul Match Point Canada că de amenajarea acestei încăperi s-a ocupat exclusiv Toni Iuruc:

„Am o cameră specială pe care soțul meu a amenajat-o pentru mine. E făcută foarte bine și țin acolo toate trofeele câștigate la turneele de tenis. E o cameră normală! Nu am multe (n.r. – camere), dar aceasta este destul de încăpătoare”, a transmis Simona Halep.

Tot pe domeniul de 10.000 de metri pătrați pe care îl deține pe maul Lacului Snagov, Simona Halep și-a amenajat și un teren de tenis. Suprafața terenului este una de tip hard, semn că Simona Halep vrea să câștige și un Grand Slam pe suprafață dură în perioada următoare a carierei.

Simona Halep și-a construit un teren de tenis la Izvorani
Simona Halep și-a construit un teren de tenis la Izvorani

Prima ocazie de a-și îndeplini acest obiectiv se ivește chiar la finalul lunii august. În intervalul 29 august – 11 septembrie, în SUA are loc ultimul Grand Slam al anului, US Open 2022.

Cea mai bună performanță a Simonei de la US Open s-a produs în 2015. Atunci, ea a ajuns în semifinale, de unde a fost eliminată de Flavia Pennetta, scor 1-6, 3-6. Ulterior, Pennetta a câștigat și marea finală, scor 7-6(4), 6-2 în fața conaționalei Roberta Vinci.

Simona Halep a făcut primul antrenament la New York

Fanii româncei au crezut că fostul lider mondial a luat decizia de a se retrage de la Cincinnati pentru a se odihni, știind că urmează să evolueze la US Open. Însă, jucătoarea de la malul mării nu are timp de pierdut. Ea a reluat deja antrenamentele.

Campioana născută la Constanța a efectuat, sâmbătă, primul antrenament la US Open, pe Arena Arthur Ashe. Ea a fost îndrumată de antrenorul francez Patrick Mouratoglou. Cei doi s-au fotografiat pe arena centrală de la Flushing Meadows. Tehnicianul a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Ce atu are Simona Halep pe teren, de fapt. Patrick Mouratoglou a recunoscut ce o ajută să câștige meciurile.

Urmăriți Playsport.ro și pe