Iminenta plecare a lui Olimpiu Moruțan de la Galatasaray a fost doar un zvon. Românul nu are de gând să părăsească Istanbulul

Octavian Vasilescu / 21.05.2022, 17:12
Iminenta plecare a lui Olimpiu Moruțan de la Galatasaray a fost doar un zvon. Românul nu are de gând să părăsească Istanbulul

Olimpiu Moruțan (23 de ani) a fost dat ca și plecat de la Galatasaray în ultima perioadă, dar românul nu se gândește la un nou transfer.

Jucătorii lui Galatasaray au intrat oficial în vacanță, iar Moruțan a transmis un mesaj prin intermediul paginii sale de Instagram. Fostul jucător de la FC Botoșani și FCSB nu ia în calcul să se despartă de Galatasaray în următoarea perioadă de mercato. Presa din Turcia a anunțat intens că șefii clubului nu sunt mulțumiți de Moruțan și vor să renunțe la el.

Moruțan vrea să rămână la Galatasaray

Moruțan le-a transmis acum un mesaj suporterilor lui Galatasaray:

Este finalul primului meu sezon la Galatasaray. Vă mulțumesc pentru tot! Sper că voi reveni mai puternic”, a scris Olimpiu Moruțan, pe Instagram.

Moruțan a jucat în 34 de meciuri pentru Galatasaray în acest sezon. Românul a înscris trei goluri și a oferit cinci pase decisive.

Conform Fotomac, românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău se află pe lista neagră a noului antrenor de la Galatasaray, Domenec Torrent (59 de ani). Antrenorul îi consideră pe aceștia „nepotriviți” pentru a evolua la Galatasaray.

Galatasaray ocupă locul 12 în prima ligă a Turciei, cu 52 de puncte. Gruparea din Istanbul s-a aflat la un moment dat aproape de zona retrogradabilă.

Cicâldău, la un pas de transfer

Alexandru Cicâldău (24 de ani) are șanse mari să plece de la Galatasaray în această vară.

Cicâldău a evoluat în 39 de meciuri oficiale pentru Galatasaray, unde a înscris patru goluri și a livrat patru pase decisive.

Galatasaray nu îl păstrează pe Alexandru Cicâldău pentru sezonul viitor. Evoluțiile fotbalistului român sunt considerate insuficiente, iar formația galben-roșie a decis să asculte oferte.

Sampdoria și Fiorentina, din Italia, dar și Real Betis, din Spania, sunt interesate foarte mult de jucătorul de 24 de ani. După negocieri, vom afla la ce echipă va pleca Cicâldău”, scriu turcii de la mynet.com.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Alexandru Cicâldău se ridică la 6,5 milioane de euro.