Împăcare la FCSB între Mihai Stoica și Florin Tănase. Cei doi au îngropat securea războiului

Olteanu Ștefan 21.07.2022, 21:43
Împăcare la FCSB între Mihai Stoica și Florin Tănase. Cei doi au îngropat securea războiului

Mihai Stoica a revenit la sentimente mai bune față de căpitanul Florin Tănase, iar între cei doi angajați de la FCSB se pare că s-a produs o împăcare. Managerul general al clubului îl distrusese public pe Tănase, după ce acesta din urmă a făcut o serie de declarații sincere după duelul FCSB – U. Cluj 1-1.

„Ne mai reproșăm noi chestii…”. Împăcare la FCSB între Mihai Stoica și Florin Tănase

Conflictul pe care Mihai Stoica și Florin Tănase l-au avut la FCSB a luat sfârșit, deoarece între cei doi a avut loc o împăcare de ultim moment.

Cu puțin timp înainte de duelul FC Saburtalo Tibilisi – FCSB, Mihai Stoica s-a fotografiat alături de Tănase pe gazonul arenei din Georgia. Ulterior, el a încărcat imaginea pe rețelele de socializare și în descriere a transmis un mesaj prin care anunță împăcarea dintre el și jucător:

„Ne mai reproșăm noi chestii, dar ne mai și împăcăm…”, a transmis managerul general al FCSB.

Din nefericire, împăcarea dintre cei doi nu a putut ajuta echipa să își schimbe prestația din runda inaugurală a Superligii. Partida FCSB – U. Cluj, încheiată cu scorul de 1-1, a dus la pornirea conflictului dintre MM și Tănase.

Însă, duelul cu FC Saburtalo Tibilisi din prima manșă a turului doi preliminar din Conference League a fost și mai dureros. Saburtalo a învins-o pe FCSB cu 1-0, iar roș-albaștrii vor fi nevoiți să atace încă din primul minut în returul de la București.

Gigi Becali anunță că iese din fotbal după Saburtalo – FCSB 1-0: „Suntem prea proști!”.

Cum a început conflictul dintre MM Stoica și Florin Tănase. „Nu are discernământ, vorbește prostii”

Imediat după FCSB – U. Cluj 1-1, Florin Tănase a tras un semnal de alarmă: „Nu avem lot, suntem puțini!”, a transmis, printre altele, căpitanul roș-albaștrilor.

În primă fază, MM Stoica i-a răspuns într-o notă elegantă lui Tănase și s-a rezumat doar la a transmite că „nu are nicio noimă ce spune” fotbalistul.

Însă, ulterior, managerul general a răbufnit și l-a distrus pe Tănase în direct, la TV:

„Cum ai alergat, Tase, 9 km și jumătate, iar Dawa a alergat 10,8 km? Explică-mi asta! Niciodată, dar niciodată, fundașii centrali nu au cum să alerge mai mult decât un mijlocaș. Nu ai voie așa ceva. Nu e normal. El are o problemă cu recunoașterea culpabilității. El niciodată nu greșește… Asta e foarte grav!

Acum a greșit că nu a alegat, apoi că a vorbit. Nu l-am auzit niciodată să spună că a făcut ceva greșit. Un jucător care câștigă 1.000 de euro pe zi vorbește despre politica unui club?

A inventat o polemică. El ar trebui să aibă mai mult discernământ. A vorbit la nervi acum. Dacă iau tot culoarul birourilor și strâng salariile nu ajung la salariul lui. De unde să inventezi asta? Toate-s invenții! Nimeni nu a spus asta. A spus-o el!

Ne-am făcut de râs contra lui Ispas și Florin Ilie, oameni care au jucat toată viața la Liga 2. Hai să vorbim concret, nu prostii. Care copii l-au încurcat? Să îi amintesc câte meciuri au câștigat anul trecut Ianis Stoica și Octavian Popescu? Să se facă patron de echipă și să aducă antrenori și jucători după gustul lui”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.