În lacrimi, Anamaria Prodan dezvăluie singurul lucru pe care i l-a cerut lui Reghecampf

Catinca Giosanu 09.02.2022, 06:59
În lacrimi, Anamaria Prodan dezvăluie singurul lucru pe care i l-a cerut lui Reghecampf

Anamaria Prodan face declarații incredibile la o zi de la primul termen al divorțului Cu Laurențiu Reghecampf. Niciunul dintre cei doi nu s-au prezentat la Judecătoria Buftea, acolo unde a fost depusă cererea de divorț. Impresara continuă, totuși, să vorbească în spațiul public despre antrenorul Universității Craiova.

Anamaria Prodan, declarații șocante despre divorțul cu Reghecampf

Sexy-impresara a făcut noi despre cu privire la procesul care s-a amânat pe ultima sută de metri.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să meargă luni la Judecătoria Buftea, însă nu s-au prezentat. Procesul celor doi a fost amânat din cauză că o parte dintre avocați au fost depistați cu noul coronavirus.

Despre impresară s-a spus că vrea să obțină în fața magistraților culpa exclusivă a antrenorului de la Universitatea Craiova în destrămarea căsniciei. De asemenea, s-a vehiculat că Anamaria Prodan își dorește ca Laurențiu Reghecampf să fie decăzut din drepturile părintești când vine vorba despre copilul pe care îl au împreună, Laurențiu jr. Vedeta a negat, însă, toate aceste a și spune că sunt simple zvonuri.

Detaliile care răstoarnă tot scandalul divorțului

Anamaria Prodan a declarat, recent, că nu a depus nici o cerere de custodie exclusivă, care l-ar viza pe fiul lor, Laurențiu Reghecampf junior. Dimpotrivă! Impresara a afirmat că se roagă de tehnician să vină să îl viziteze pe Bebeto, care suferă enorm după tatăl lui.

Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!”, a declarat Anamaria Prodan, în urmă cu puțin timp, pentru click.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe