În lipsa lui Toni Iuruc, Simona Halep își „face de cap” în America. Unde a fost pozată jucătoarea noastră

Giosanu Catinca 24.08.2021, 09:39

Simona Halep profită la maximum de fiecare clipă petrecută în America. Campioana noastră a fost surprinsă într-un loc în care orice român și-ar dori să ajungă. Este vorba despre o zonă foarte aglomerată din New York. Cum își petrece timpul sportiva de la malul mării, având în vedere că nu este însoțită de logodnicul Toni Iuruc?

Simona Halep, surpriză neașteptată pe străzile din New York

Simona Halep a avut o apariție de zile mari la New York, iar semnele sunt bune înainte de US Open, în ciuda accidentării suferite la Cincinnati.

Reamintim că românca s-a retras de la Cincinnati, cu puțin timp înaintea meciului cu Jessica Pegula, din turul 2. Halep a avut probleme și în primul meci de la Cincinnati, cel cu Magda Linette. Chiar dacă a câștigat cu 6-4, 3-6, 6-1, ”Simo” a avut nevioie de intervenția medicului. Românca a cerut un time-out medical imediat după ce a simțit dureri exact la adductorul drept. Ea chiar se ținea cu mâna de zona afectată, care i-a fost bandajată ulterior pentru a putea continua jocul. Jucătoarea de tenis a și recunoscut, după al doilea meci de la revenirea pe teren, că i-a fost teamă să nu se accidenteze din nou după ruptura musculară suferită în luna mai.

Chiar dacă s-a retras după doar un meci la Cincinnati, fostul lider WTA nu a părăsit încă Statele Unite. Dimpotrivă! Logodnica lui Toni Iuruc a mers la New York, într-o scurtă vacanță, ceea ce înseamnă că este pregătită pentru US Open.

Ce i s-a întâmplat Simonei la New York

Simona Halep a ieșit noaptea în oraș, purtând o ținută obișnuită. Ocupanta locului 13 în clasamentul mondial se bucură de timpul liber, după ce a disputat un turneu de pomină, la Cincinnati. Surprinzător este faptul că Toni Iuruc nu o însoțește pe Simona la turneele din SUA, cu toate că cei doi au mers împreună la majoritatea turneelor din 2021! Partenerul sportivei a rămas acasă de data aceasta. Chiar și așa, ea a avut parte de o surpriză colosală!

În timp ce se plimba pe străzile aglomerate din New York, Halep a văzut că pe unul dintre ecranele uriașe amplasate pe clădirile de sticlă rula un clip publicitar care îi era dedicat chiar ei. Mare i-a fost mirarea să vadă așa ceva într-una dintre cele mai populare zone ale metropolei, Times Square.

Our hero!”, scria pe mesajul publicitar.

Campioana noastră a fost atât de entuziasmată, încât a imortalizat momentul, pritr-un selfie.

Halep s-a retras după doar un meci la Cincinnati

Simona Halep se recuperează în această perioadă, pentru a fi pregătită să ia startul în turneul de Grand Slam de la US Open, în perioada 30 august – 12 septembrie.

La momentul retragerii de la Cincinnati, sportiva a precizat că are o mică ruptură la adductor, astfel că ar fi prea riscant pentru ea să joace.

Din nefericire, o investigaţie făcută în această dimineaţă a arătat că am o mică ruptură la adductorul drept, astfel că ar fi prea riscant pentru mine să joc în această seară. Mă voi odihni şi voi face tot ce pot pentru a fi gata pentru US Open. Fanilor din Cincinnati, a fost frumos să vă revăd.”, a transmis atunci pe Twitter.