În sfârșit, a apărut prima poză cu noua iubită a lui Pique. Are doar 23 de ani | Galerie foto

Giosanu Catinca / 11.08.2022, 19:57

Fotbalistul Gerard Pique s-a separat de cântăreața columbiană Shakira, după ce artista a aflat că sportivul a înșelat-o cu o femeie cu mult mai tânără. Vedeta a anunțat despărțirea de Pique printr-un comunicat.

Scandalul dintre cei doi este departe de a se sfârși, întrucât Pique nu vrea să renunțe la cei doi copii, iar artista vrea să plece cât mai departe de fotbalist.

Dezvăluiri uluitoare despre amanta lui Pique

Între timp, s-a aflat cine este femeie care a intervenit între Gerard Pique și Shakira. Presa din străinătate a dezvăluit identitatea amantei lui Pique. Este vorba despre o tânără în vârstă de 23 de ani.

Superba blondină este studentă la PR. Cei doi amorezi s-ar fi cunoscut în timpul evenimentelor organizate de compania lui Pique, Kosmos. Tânăra ar fi luar și ea parte la respectivele evenimente, cel puțin așa arată cei de la The Sun.

Cine este și cum arată presupusa amantă a fotbalistului

Un fan i-a surpris pe cei doi la o petrecere la care fotbalistul a participat la Stockholm. Tânărul a imortalizat momentul, iar imaginea a devenit virală. Din imagine reiese faptul că Pique se simte bine în companie unei tinere care poartă o căciulă care îi acoperă parțial fața.

Jurnaliștii din străinătate au săpat și au aflat cum se numește noua parteneră a lui Pique. Cei doi s-ar întâlni în secret de mai multe luni, potrivit sursei citate mai sus.

Gerard și Clara se întâlnesc de câteva luni. E studentă care lucrează pentru el, la birou, organizează evenimente. Sunt tăcuți despre relația lor, însă cei din jurul lor știu ce se întâmplă. Oamenii l-au ajutat să păstreze discreția despre relație și au șters conturile de socializare ale Clarei, astfel încât să nu poată fi găsite poze cu ea.”, a dezvluit o sursă anonimă, potrivit presei din Marea Britanie.

”E studentă și lucrează pentru el”

Tânăra era destul de activă în mediul online, dar scandalul care a urmat după ce Pique s-a separat de Shakira a determinat-o să-și șteargă contul de Instagram.

Zvonurile că lucrurile nu merg bine între ei circulau de ceva timp. Duminică am primit informația că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie și se vor despărți.”, a spus jurnalista Laura Fa, în cadrul podcast-ului său.

Gerard și Shakira au confirmat sfârșitul relației lor la începutul verii. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat comun.

Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere.”, se arată în comunicatul celor doi.