Încă o negociere eșuată pentru CFR Cluj. Dan Petrescu rămâne descoperit pe unul dintre cele mai importante posturi din echipă

Octavian Vasilescu 11.07.2022, 08:44
Încă o negociere eșuată pentru CFR Cluj. Dan Petrescu rămâne descoperit pe unul dintre cele mai importante posturi din echipă

Florin Niță (35 de ani) a negociat cu CFR Cluj în această perioadă, dar transferul a picat în ultimul moment.

Agentul lui Niță, Bogdan Apostu, a explicat ce s-a întâmplat. Portarul ajunsese la un acord cu CFR Cluj în privința salariului, dar clauzele din contract l-au nemulțumit.

De ce a picat transferul lui Florin Niță la CFR Cluj

Într-adevăr am negociat cu CFR Cluj câteva zile și chiar îi mulțumesc domnului Varga, care a făcut o ofertă fabuloasă pentru fotbalul românesc. Niță este titularul echipei naționale și merită, dar a fost o ofertă foarte bine. Nu ne-am împotmolit la latura financiară, ci la alte aspecte contractuale, la alte detalii.

Din punctul meu de vedere, nu cred că se mai pune problema ca Niță să meargă la CFR. Probabil va alege să joace în străinătate, suntem în discuții cu mai multe echipei și următoarea săptămână va și semna. Din punct de vedere financiar, 99% ne-am înțeles (n.r.- cu CFR Cluj), dar a fost vorba de niște clauze cu care jucătorul nu a fost de acord”, a transmis Bogdan Apostu, în direct la Digi Sport.

În aceste condiții, sunt șanse mari ca portarul titular de la CFR Cluj în acest sezon să fie Cristian Bălgrădean (34 de ani).

Florin Niță mai are un an de contract cu Sparta Praga, până în iunie 2023, dar acum își caută un alt angajament.

CV-ul lui Florin Niță

Florin Niță a fost crescut de Concordia Chiajna. În perioada 2013-2018 a apărat la FCSB, iar apoi a fost cumpărat de Sparta Praga. Cehii au plătit 1,3 milioane de euro în schimbul său.

În total, Niță a adunat 110 meciuri la Sparta Praga, unde a închis poarta în 41 de jocuri oficiale. Cu toate acestea, în sezonul precedent a evoluat în numai 23 de meciuri și a fost lăsat mai mult pe bancă.

Pentru echipa națională a României, el a evoluat în 19 meciuri.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a portarului se ridică la 850.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe