Încă o palmă primită de Reghecampf din partea familiei. Ce i-a transmis Rebecca

Catinca Giosanu 04.01.2022, 20:05
Încă o palmă primită de Reghecampf din partea familiei. Ce i-a transmis Rebecca

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a ajuns cel mai tânăr conducător de club din Liga 1, după ce mama ei să investească o anumită sumă de bani la Academica Clinceni. Ea a profitat de funcția pe care o deține și l-a atacat pe Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și-a asigurat financiar fiica

Anamaria Prodan va ajuta clubul Academica Clinceni pentru restul sezonului, dar în acte nu va figura drept oficial al clubului. Fiica ei apare acum în mod oficial în conducerea clubului, lucru care s-a întâmplat și în sezonul trecut, când Ana a fost acționară, pentru o vreme, a clubului de Liga 1, Hermannstadt.

Tânăra a fost trecută în acte pentru că Anamaria Prodan nu poate fi oficial în conducerea unui club, fiind și agent de jucători.

Ce planuri are Rebecca Dumitrescu cu formația din Clinceni

Rebecca Dumitrescu a prezentat planurile pe care le are la Academica. Tânăra de 23 de ani a transmis că formația din Clinceni trebuie salvată de la retrogradare în actuala stagiune. Cât despre strategie, bruneta a spus că aceasta va fi făcută cu ajutorul Anamariei Prodan.

Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca ceilalți parteneri, să construim ceva perfect.

E o situație dificilă acum, dar trebuie să salvăm echipa.”, a spus Rebecca Dumitrescu, potrivit Transfery.

Rebecca, atac devastator la adresa lui Reghecampf

Rebecca Prodan-Dumitrescu a adus în discuție și meciul cu Universitatea Craiova, echipă antrenată de Laurențiu Reghecampf, care este în plin proces de divorț cu mama sa. Fiica cea mare a impresarei a oferit, în primă instanță, un mesaj de fair-play, după care l-a atacat pe antrenor pentru rezultatele slabe.

Când voi juca împotriva lui? Să câștige cel mai bun! Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci. Îi doresc noroc și toate cele bune. Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre.”, a transmis Rebecca Dumitrescu.

Academica Clinceni și Universitatea Craiova se vor confrunta peste douăă săptămâni. Mai precis, în weekend-ul 19-2o februarie. Aceasta va fi prima confruntare directă între un club în a cărui conducere este Rebecca Dumitrescu și o echipă antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Urmăriți Playsport.ro și pe