Încă o trădare pe axa Universitatea Craiova – FCSB. Ce jucător vrea să-i sufle Gigi Becali lui Mihai Rotaru

Gabriel-Alexandru Ioniță 16.12.2021, 08:49
Încă o trădare pe axa Universitatea Craiova – FCSB. Ce jucător vrea să-i sufle Gigi Becali lui Mihai Rotaru

FCSB încearcă să le dea rivalilor de la Universitatea Craiova o nouă lovitură majoră pe piața transferurilor. După ce i-a „furat” din Bănie pe Andrei Vlad și Octavian Popescu, Gigi Becali își dorește să aducă la echipa roș-albastră un alt jucător tânăr, extrem de talentat de la Craiova.

FCSB încearcă să-i dea marea lovitură Universității Craiova și să îl transfere pe Jovan Markovic

Este vorba despre Jovan Markovic, atacantul în vârstă de 20 de ani care a fost chemat de Mirel Rădoi la naționala mare în toamna acestui an, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar. El este considerat un mare talent al fotbalului românesc, un fotbalist pe care Mihai Rotaru speră să încaseze o sumă importantă pe viitor.

Markovic a jucat 17 meciuri în acest sezon de Liga 1 și a reușit să marcheze 6 goluri, unele dintre ele la capătul unor acțiuni individuale de senzație. Totuși, el mai are contract la Universitatea Craiova până în iunie 2024 și este greu de crezut că Mihai Rotaru va fi de acord să îl cedeze pe o sumă cât de cât rezonabilă pentru România, mai ales rivalului Gigi Becali.

Astfel că dorința finanțatorului de la FCSB pare că are șanse extrem de mici de a se îndeplini. Acest fapt a fost subliniat chiar și de managerul general al echipei roș-albastre, Mihai Stoica.

Acesta a explicat că, din punctul său de vedere, Jovan Markovic este „intangibil” în acest moment, din perspectiva sumei de transfer care s-ar cere în schimbul său.

Miculescu este probabil cel mai bun jucător născut în 2001. Mai este şi Markovic, dar el este la Craiova şi este intangibil”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Dacă șansele transferului atacantului din Bănie par aproape nule, roș-albaștrii mai au varianta David Miculescu

Legat de David Miculescu, interesul FCSB-ului pentru fotbalistul celor de la UTA Arad a revenit în actualitate. Roș-albaștri îl doresc în continuare pe fotbalistul de bandă dreaptă și este posibil să deschidă din nou negocierile în ianuarie cu oficialii „Bătrânei Doamne” pentru transferul său.

Rămâne de văzut însă dacă cele două cluburi vor reuși de această dată să cadă de acord asupra unei sume de transfer. Gigi Becali a explicat în vară că nu este dispus să plătească mai mult de 500.000 de euro pentru Miculescu. Iar cei de la UTA ar solicita 1 million de euro în schimbul vedetei lor.

Dacă ei revin mâine şi mă sună, imediat spun da! Au zis că nu discută fără un milion, dar nu putem aşa. Sunt jucători tineri, nu toate transferurile se confirmă. 500.000 de euro e ceva, un milion e altceva”, a spus Becali la acel moment conform sport.ro.

Interesul vicecampioanei pentru David Miculescu a fost confirmat din nou și de Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB i-a atenționat însă pe omologii de la UTA că a doua ofertă făcută de Gigi Becali ar putea fi mai mică decât cea din vară.

FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru David Miculescu, în vară. UTA a refuzat oferta, nu a cerut altă sumă. Atenţie, noi nu am contactat jucătorul, noi am făcut ofertă oficială clubului UTA, atât.

Dacă în iarnă se va discuta din nou… E un jucător care ne interesează. Nu ştiu dacă merită mai mult de 500.00 de euro… Nu s-ar putea mări oferta în această iarnă, sub nicio formă. Gigi când face o ofertă, a doua e mai mică”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

EXCLUSIV Ireal! Scandal la echipa națională. Markovic s-a oprit în timpul meciului să discute cu prietenii din tribună

Urmăriți Playsport.ro și pe