EXCLUSIV Ireal! Scandal la echipa națională. Markovic s-a oprit în timpul meciului să discute cu prietenii din tribună

Gabriel-Alexandru Ioniță 08.10.2021, 22:05
EXCLUSIV Ireal! Scandal la echipa națională. Markovic s-a oprit în timpul meciului să discute cu prietenii din tribună

Echipa națională de tineret a României se află în aceste zile într-un cantonament la Marbella. Echipa pregătită de Florin Bratu a învins în primul meci de pregătire din acest stagiu naționala U20 a Suediei, grație unui gol superb marcat de George Cîmpanu.

Această victorie a venit însă și cu un incident care nu s-a mai văzut până acum pe vreun teren de fotbal. Sau cel puțin nu în fotbalul profesionist.

Jovan Markovic, dezinteres total pentru echipa națională U21 a României

Jovan Markovic, tânărul fotbalist al Universității Craiova, a fost introdus în partea secundă pe teren de Florin Bratu. El a abordat această partidă foarte relaxat. Mult prea relaxat pentru acest nivel.

La un moment dat în timpul celei de-a doua reprize, atacantul în vârstă de 20 de ani s-a oprit pentru câteva secunde din joc pentru a sta de vorbă cu câțiva prieteni de-ai săi aflați la meci.

Gestul său a atras imediat o reacție fermă din partea lui Florin Bratu. Scena a fost povestită de jurnalistul Marian Olaianos, cel care se află la Marbella alături de lotul naționalei U21 a României, într-o intervenție în cadrul emisiunii PlaySport Live.

„Markovic m-a enervat teribil!”

Sunt câțiva băieți care îmi plac. Îmi place acest Corbu, a venit parcă de nicăieri și mie îmi place foarte mult. M-a enervat teribil Markovic aseară, și nu numai prin ce a arătat în cele 20-30 de minute în care a jucat, ci prin atitudine. La un moment dat se oprise undeva în margine și vorbea cu niște prieteni de-ai lui olteni stabiliți pe aici pe la Marbella. Pentru mine este…

(Florin Bratu nu l-a văzut?) Ba da, l-a văzut. Tocmai se aude la un moment dat pe comentariu și îi strigă ‘Jovane, vezi că mă supăr foarte tare pe tine’. El pur și simplu stătea pe margine și vorbea cu ăia din tribună. Fiind stadionul mic aici la Marbella, fiind doar câțiva scouteri în tribună, s-a auzit tot și s-a văzut tot.

Băiatul, nu știu… Eu cred că e un talent mare. El e un talent imens, asta este clar. Problema pleacă de aici (de la cap)”, a spus Marian Olaianos în intervenția de la PlaySport Live.

Echipa națională de tineret a României va mai disputa un meci amical în stagiul de pregătire de la Marbella, contra reprezentativei similare a Mexicului pe 9 octombrie.

EXCLUSIV Viorel Moldovan, aproape să preia naționala României. Cum au decurs negocierile cu Burleanu

EXCLUSIV | Explicație surprinzătoare pentru ultimele rezultate ale naționalei: „Și-a dat seama și Mirel Rădoi!” Sfatul lui Viorel Moldovan, la Playsport Live

 

Urmăriți Playsport.ro și pe