Încă trei! Ce titulari ai lui Dinamo ar putea părăsi echipa până la finalul anului

Gabriel Eșanu 27.12.2020, 13:04
Încă trei! Ce titulari ai lui Dinamo ar putea părăsi echipa până la finalul anului

Dinamo a pierdut deja cinci jucători, dar veștile proaste par să fie abia la început. Nu mai puțin de 14 fotbaliști ar avea deja precontracte semnate cu alte echipe, unele chiar din Liga 1, anunță GSP. Iar mutările ar putea fi oficializate chiar la începutul săptămânii viitoare, când expiră termenul acordat de fotbaliști. Campionatul se reia pe 12 ianuarie, dar Dinamo ar putea aborda ultimele meciuri rămase de disputat din sezonul regulat cu juniorii. Rene, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Alexander Gonzalez și Borja Valle sunt jucătorii care au plecat deja de la echipă.

Jerry Gane nu mai speră că lucrurile se pot remedia: „Doar zvonuri negative, care rup clubul în mii de cioburi”

„Nu știu dacă rămân Nemec, Camara, Fabbrini… La început, Cortacero discuta cu Contra, doar că, după un timp, Cosmin a zis că el nu mai rezistă să asculte. ‘Eu nu vă mai cred, la revedere!’ i-a transmis. Apoi, a trecut la jucători, a trecut la căpitani, discutau cu Borja, cu Ante, cu Rene, până s-au săturat și ei. Toţi sunt băieţi buni. Ei erau încântaţi de București, de România, chiar ne ziceau că am creat un grup peste așteptări. ‘Până la urmă, culmea, ai noștri ne-au făcut de comandă! Incredibil’, spuneau în vestiar.

Da, păcat, chiar am creat un grup fantastic, iar accesul în play-off ar fi fost ușor de îndeplinit dacă rămâneam acest grup. Cortacero trebuie să pună la punct lucrurile. Nu poți să-ți faci un plan, o strategie, nu ai cu cine. Sunt doar zvonuri negative, care rup clubul în mii de cioburi”, a declarat Jerry Gane pentru GSP.ro.

Dinamo va juca primul meci din 2021 pe 12 ianuarie, pe terenul celor de la Hermannstadt. Mai mulți jucători au anunțat că nu vor reveni la antrenamente dacă nu li se plătesc salariile restante. Dinamo este la patru puncte de locul 6, care ar asigura prezența în play-off. Doar că acest obiectiv pare imposibil de realizat, în condițiile în care jucătorii experimentați vor să plece. Astfel, Dinamo ar putea avea probleme în lupta pentru evitarea retrogradării. Și chiar ar putea rămâne fără licență pentru Liga 1 dacă nu vor fi achitate datoriile.

Urmăriți Playsport.ro și pe