Încă un antrenor din Liga I e în pericol să fie demis în aceste zile! Anunțul făcut imediat după finalul meciului

Mihai Rosoiu 20.12.2020, 17:17
Încă un antrenor din Liga I e în pericol să fie demis în aceste zile! Anunțul făcut imediat după finalul meciului

Se anunță o iarnă agitată pentru multe echipe din primul eșalon al fotbalului românesc. Încă un antrenor din Liga I e în pericol să fie demis. Imediat după încheierea meciului dintre FC Hermannstadt și Poli Iași, tehnicianul spanilor al echipei din Sibiu a avut un discurs neașteptat. Ruben Albes a declarat că este gata să plece dacă staff-ul administrativ al clubului decide acest lucru.

Malaxor de străini. Încă un antrenor din Liga I e în pericol să fie demis

Spaniolii nu au succes în Liga I. Cel puțin asta e concluzia pe care o putem trage după finalul meciului dintre FC Hermannstadt și Poli Iași. Moldovenii s-au impus cu 1-0 pe terenul din Mediaș, locul în care sibienii își dispută jocurile de acasă. Înainte de duel, toată lumea vorbea despre demiterea iminentă a lui Pancu, însă lucrurile s-au schimbat la 360 de grade.

Pancone pare să-și fi asigurat o iarnă liniștită, în vreme ce apele Cibinului au început să se învolbureze. După finalul meciului pierdut de echipa sa, Ruben Albes a lăsat să se înțeleagă că este gata să părăsească echipa.

Ruben Albes, antrenorul din Liga 1 in pericol sa fie demis
Ruben Albes, antrenorul din Liga 1 in pericol sa fie demis

„Sunt mândru de munca pe care am depus-o aici. Dacă conducerea consideră că alt antrenor ar putea obține mai multe puncte în situația actuală, atunci foarte bine. Așa se întâmplă în fotbal. Cred că este ușor să uiți care este situația per total.”, a transmis Albes la flash-interviul ce a urmat partidei de duminică.

Anamaria Prodan nu a avut nicio reacție publică

Antrenorul echipei pe care o conduce familia Prodan-Reghecampf a anunțat că nu exclude varianta despărțirii de FC Hermannstadt. În ciuda acestei reacții neașteptate, Anamaria Prodan nu a avut o declarație oficială pe marginea subiectului. Spaniolul Ruben Albes conduce Hermannstadt în returul campionatului trecut și în prima parte a sezonului actual.

Duminică, FC Hermannstadt a cedat pe teren propriu în fața „lanternei roșii” din acel moment, Poli Iași. Oaspeții s-au impus cu 1-0 prin reușita lui Andrei Cristea, din penalty (min.68).

„Nu am făcut un meci bun, asta e sigur, dar acesta este fotbalul. Nici adversarii nu au avut multe ocazii. Am făcut un meci prost, nu a fost vorbă despre motivația jucătorilor mei. Adversarii au jucat inteligent, au făcut pressing sus”, a spus Albes după meciul pierdut.

Așadar, încă un antrenor din Liga I e în pericol să fie demis în aceste zile. Ruben Albes (35 ani) pare dispus să renunțe la contractul cu formația FC Hermannstadt. Rămâne de văzut care va fi decizia conducerii clubului din Sibiu, care încheie anului 2020 pe locul 12 cu 15 puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe