Încă un antrenor și-a luat zborul din Liga I. Mihai Teja a reapărut în peisaj

Gabriel Peneș / 01.02.2021, 17:28
Încă un antrenor și-a luat zborul din Liga I. Mihai Teja a reapărut în peisaj

2021 a început prost pentru unii tehnicieni. Încă un antrenor și-a luat zborul din Liga I. Nu doar Corneliu Papură a devenit, din nou, „istorie” pentru un club din prima ligă română. Jorge Costa și-a făcut și el bagajele.  Portughezul nu mai este antrenorul lui Gaz Metan Mediaș. Cele două părți au anunțat o despărțire pe cale amiabilă. Iar Mihai Teja a reapărut în peisaj.

Încă un antrenor și-a luat zborul din Liga I

Anul 2021 a venit cu vești proaste pentru unii tehnicieni din campionatul nostru. Încă un antrenor și-a luat zborul din Liga I! Gaz Metan Mediaș schimbă tehnicianul cu doar două zile înainte de meciul pe care îl va disputa cu Hermannstadt. Conform GSP.ro, lusitanul Jorge Costa a anunțat oficialii Gazului că dorește să se întoarcă în Portugalia, invocând probleme personale. Cele două părți s-au despărțit pe cale amiabilă.

Costa fusese numit în septembrie anul trecut și avea contract până în vara anului viitor. Era la a doua experiență în România, după cea de la CFR Cluj. Portughezul de 49 de ani a condus echipa din Gruia vreme de 9 luni, în sezonul 2011-2012. Jorge Costa o lasă pe Gaz Metan pe locul 10, cu 24 de puncte obținute în 20 de etape. Medieșenii sunt la doar 4 puncte în spatele locurilor de play-off.

Mihai Teja a reapărut în peisaj

Din informațiile GSP.ro, medieșenii au tocmit deja noul antrenor. Mihai Teja s-ar fi înțeles cu Gaz Metan și va deveni noul antrenor al echipei. Acesta a condus deja antrenamentul de astăzi. Mihai Teja a mai pregătit-o pe Gaz Metan între iulie și decembrie 2018, perioadă în care a adunat 23 de meciuri pe banca medieșenilor. 8 victorii,7 egaluri și 8 înfrângeri este bilanțul lui Mihai Teja la precedenta aventură la Gaz Metan. Teja a fost secundul lui Mircea Rednic la echipele belgiene Mouscron și Standard Liege, dar și din campionatul nostru. El a antrenat-o pe FCSB în aproape tot sezonul 2018-2019.

Încă un antrenor și-a luat zborul din Liga I. Mihai Teja a reapărut în peisaj
Încă un antrenor și-a luat zborul din Liga I. Zenga, la un pas de Craiova

Craiova vrea să dea lovitura! Zenga vine la negocierile finale! Pe lista scurtă sunt nume impresionante!

Demiterea lui Papură de la Craiova a creat o adevărata frenezie. Liste cu antrenori „grei” întocmite de patronul Mihai Rotaru au circulat în zvonistica din jurul clubului din Bănie. Surse bine informate au informat Playsport.ro faptul că antrenorul italian Walter Zenga (60 de ani) este așteptat la Craiova de patronul Mihai Rotaru. Subiectul: preluarea echipei încă de etapa viitoare. Fostul mare portar al anilor `90 este liber de contract, după ce și-a încheiat aventura cu Cagliari, în luna august a anului trecut.

Așa cum a recunoscut și zilele trecute, Mihai Rotaru are o listă mare de antrenori. Patronul oltenilor și-a stabilit plan de rezervă pentru fiecare eșec în cazul negocierilor. Dacă nu va ajunge la un numitor comun, pe lista lui Rotaru se mai găsesc nume importante precum portughezul Jose Peseiro, românul Adrian Ursea și italienii Andrea Mandorlini, Leandro Semplici și Andrea Stramaccioni.